Netflix vertelt woke medewerkers te stoppen als ze zich beledigd voelen – commonsensetv.nl

netflix-vertelt-woke-medewerkers-te-stoppen-als-ze-zich-beledigd-voelen-–-commonsensetv.nl

15-05-22 06:34:00, Netflix: No woke? Not broke!

En dat beginnen blijkbaar steeds meer bedrijven in te zien.

Netflix streamt een show van Dave Chappelle.  Een komiek die overal de draak mee steekt en dus ook met…transgenders. Dat beviel het personeel niet en zij kwamen in opstand en gingen er blindelings van uit dat de CEO Ted Sarandos wel zal buigen.

chappellechappelleDave Chappelle’s controversiële special “The Closer”

Maar in tegenstelling tot de slapzak Bob Chapek CEO van Disney, haalde Netflix-CEO Ted Sarandos wel direct uit toen er protesten uitbraken tegen Netflix door zijn eigen personeel.

Sarandos liet weten dat hij Chapelle steunt en dat de show gewoon doorgaat. (bron)

sarandossarandosTed Sarandos – CEO Netflix

Moet je  nagaan. Één show met één grap over transgenders en de boel staat op z´n kop door deze figuren. Dit zijn mensen die 24/7 boos zijn. Ze vinden altijd wel wat. Dat moet toch een heel zwaar leven zijn?

In deze twee fragmenten (één van FOX News en één van het zeer conservatieve Newsmax) zie je fragmenten van zijn show. Ik heb al eens een hele show van hem bekeken via Rumble of YouTube en zijn humor doorspekt met politieke incorrectheid werkt zeker op je lachspieren.

Bekijk hier de fragmenten van beide nieuwszenders over de woke gemeenschap en Chappelle. Uiteraard ondertiteld voor u.

 

Het is schokkend om te zien hoeveel van die mensen die bij Netflix werk(t)en, woke figuren zijn.

Maar daartegenover is het dan wel weer heerlijk om te zien dat deze stampvoetende wokies wederom hun zin niet krijgen. Het zit ze ook niet mee de laatste weken.

Vorige maand groeven woke medewerkers van Disney al hun eigen graf. Niet omdat het CEO maatregelen nam, hij boog voor de LGBTQXYBSDPO plus gemeenschap,  maar hij maakte de verkeerde slapende reus Ron DeSantis wakker door kritiek te uiten op de wet die DeSantis heeft ingevoerd waarin staat dat er NIET gesproken mag worden over transgenderwaanzin op kleuterscholen, basisscholen en first graders.

DeSantis dook eens wat dieper in de werkelijkheid en dat gaat Disney nu HEEL VEEL kosten. Disney opereert al ruim 50 jaar als een soort onafhankelijk land in Florida met hun hoofdkantoor in Chicago.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: