NY Times wijzigt pro-oorlogsverhaal en documenteert falen VS in Oekraïne

ny-times-wijzigt-pro-oorlogsverhaal-en-documenteert-falen-vs-in-oekraine

15-05-22 05: 32: 00,

Stelt voor dat de VS haar proxy oorlog tegen Rusland beëindigt

De New York Times heeft een klus te klaren – en heeft dat de afgelopen maanden spectaculair goed gedaan. Naar de mening van deze schrijver loopt de Times voorop in het portretteren van de oorlog van de VS in Oekraïne, een verhaal dat bedoeld is om het moreel hoog te houden, de oorlog een hoog moreel doel te geven, en de ontelbare miljarden te rechtvaardigen die uit de zakken van de belastingbetalers vloeien in Joe Biden’s proxy oorlog tegen Rusland. Dag na dag heeft de Times iedereen, inclusief politici en lage opiniemakers, in woord en beeld precies verteld wat ze van de oorlog in Oekraïne moeten denken.

Dus wanneer de Times schrijft dat het niet goed gaat met de VS en hun man in Kiev, Volodymyr Zelensky, is dat een soort man bijt hond-verhaal. Het vertelt ons dat sommige waarheden van ongemakkelijk naar onbetwistbaar zijn gegaan.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: