The Unz Review: Politieke en sociale klimaat van massale vervreemding van jonge mannen in Amerika zorgt ervoor dat mensen gedood worden, door Andrew Anglin

the-unz-review:-politieke-en-sociale-klimaat-van-massale-vervreemding-van-jonge-mannen-in-amerika-zorgt-ervoor-dat-mensen-gedood-worden,-door-andrew-anglin

15-05-22 04: 00: 00,

Er was een massale schietpartij waar ze alle blanken de schuld van gaan geven.

CNN:

Tien mensen werden zaterdag gedood in een raciaal gemotiveerde massale schietpartij in een supermarkt in Buffalo door een verdachte in tactische uitrusting die de aanval livestreamde, zeiden rechtshandhavingsfunctionarissen tijdens een nieuwsconferentie.

De schietpartij vond zaterdagmiddag plaats in een winkel van Tops Friendly Markets. De verdachte van de schietpartij, een blanke man, is in hechtenis, zei de politie. Hij werd geïdentificeerd als Payton Gendron, 18, en pleitte niet schuldig aan de eerste graad moord aanklacht tegen hem in de rechtbank zaterdagavond, Buffalo City Court Chief Judge Craig Hannah vertelt CNN.

Dertien werden neergeschoten bij de aanval en 10 zijn overleden. Van de neergeschoten personen waren er 11 zwarten en twee blanken, aldus de autoriteiten. Twee mensen blijven in stabiele toestand in het ziekenhuis,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: