Verder bewijs suggereert dat COVID-19 werd “gefabriceerd” in een Chinees laboratorium en vervolgens gepatenteerd door Moderna

verder-bewijs-suggereert-dat-covid-19-werd-“gefabriceerd”-in-een-chinees-laboratorium-en-vervolgens-gepatenteerd-door-moderna

15-05-22 05: 33: 00,

Er is nieuw bewijs opgedoken dat bevestigt wat de meeste denkende, rationele mensen enige tijd geleden al concludeerden: Dat COVID-19 niet gewoon “in het wild onder vleermuizen wordt aangetroffen”, maar is vervaardigd in een laboratorium in Wuhan, China.

Uit nieuw onderzoek blijkt ook dat een groot farmaceutisch bedrijf, Moderna, dat een van de drie in de VS gemaakte “vaccins” produceert, ook patent heeft op de gensequentie voor het SARS-CoV-2 genoom dat COVID-19 veroorzaakt.

Uitgebreid onderzoek dat de afgelopen dagen online is gepubliceerd door dr. Ah Kahn Syed online, documenteert hoe Moderna het SARS-CoV-2 genoom patenteerde ongeveer twee jaar voor de pandemie begon, de “theorie” ondersteunend dat het virus niet op natuurlijke wijze ontstond in een Chinese markt voor de verkoop van vleermuizen en “sprong” naar de mens.

“BLAST is de NCBI/NIH (aka VS overheid) die onder andere genoom en proteoom sequenties beheert. Alle genoomonderzoekers over de hele wereld deponeren daar hun sequenties,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: