Wereldwijde economische oorlogsvoering: wie profiteert? (En hoeveel tijd is er nog over?)

wereldwijde-economische-oorlogsvoering:-wie-profiteert?-(en-hoeveel-tijd-is-er-nog-over?)

15-05-22 05: 48: 00,

Ik waarschuw al vele jaren voor een onvermijdelijke economische oorlog tussen Oost en West. De vraag is nooit een van waarschijnlijkheid geweest, alleen van timing. Wanneer zou het meest geschikte moment zijn voor een Derde Wereldoorlog?

De vraag over “gemak” klinkt misschien vreemd, maar ik zou graag willen dat de lezers één regel onthouden: alle oorlogen zijn oorlogen van bankiers.

Er is niets dat je uiteindelijk niet kunt begrijpen over geopolitiek, zolang je het feit accepteert dat internationale conflicten over het algemeen geconstrueerd zijn en altijd ontworpen om ten goede te komen aan een bepaalde groep van gevestigde machtsmakelaars en financiële elites. Als je één van die mensen bent die aanneemt dat al deze gebeurtenissen slechts “willekeurige en ongelukkige toevalligheden” zijn, dan zul je de rest van je leven in het duister tasten – en nooit begrijpen waarom zulke vreselijke dingen met je gebeuren terwijl de wereld uiteenvalt.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: