Apolut:ㅤ “Een andere toekomst” – een film van Patricia Marchart en Georg Sabransky / Verein Zukunft Kinderrechte

apolut:ㅤ-“een-andere-toekomst”-–-een-film-van-patricia-marchart-en-georg-sabransky-/-verein-zukunft-kinderrechte

16-05-22 06: 16: 00,

“Een andere toekomst” is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met gerenommeerde, geëngageerde mensen uit de wetenschap en de geneeskunde (A, D, CH) en met talrijke jongeren; zodat we elkaar weer beter kunnen begrijpen en met elkaar in dialoog kunnen gaan.

“In mijn medisch leven heb ik me altijd geoefend om me te oriënteren op het bewijs en nu, in de loop van de Coronapandemie, ervaar ik eigenlijk voor het eerst dat het niet het bewijs is dat de toon zet in de geneeskunde, maar politici die menen te weten hoe het moet”. – Reinhold Kerbl, de secretaris-generaal van de ÖGKJ.

Twee jaar lang hebben politici kinderen en adolescenten uitsluitend in medisch-virologische termen bekeken. Bestempeld als gevaarbrengers van de samenleving, die dagelijks getest worden en maskers moeten dragen. Ontmoetingsplaatsen, sociale contacten, sport op school en in clubverband, levensvreugde, luchthartigheid en nog veel meer werden hun ontnomen. Ze werden als bedreigd bestempeld, zo lang blootgesteld aan irrationele angsten van volwassenen dat deze diep in hun psyche gegrift raakten.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: