EZAZ.NL:ㅤPfizer-documenten: ‘vaccin’ 12-15% effectief

ezaz.nl:ㅤpfizer-documenten:-‘vaccin’-12-15%-effectief

17-05-22 04:00:00,

Volgens vrijgegeven documenten over de proefperiode van de door Pfizer op de markt gebrachte Covid-19 ‘vaccins’, blijkt dat de effectiviteit niet verder kwam dan 12-15%. Dit meldt De Andere Krant. Overheid en media hebben steeds beweerd dat de effectiviteit boven de 90% zou liggen. Dat blijken nu beweringen waarvan Pfizer al wist dat ze niet klopten.

Het farmabedrijf heeft geprobeerd de openbaarmaking van ruim 80.000 pagina’s over de proeven voor 75 jaar achter slot en grendel te houden. Dat ging een Amerikaanse rechter te ver en oordeelde dat het maatschappelijk belang gediend was bij directe publicatie. En zo geschiedde.

Naast de gebrekkige effectiviteit blijkt het ‘vaccin’ ook nog eens veel mensen het leven te hebben gekost. Al tijdens de proeven lieten 1.223 mensen het leven van de in totaal 42.086 proefpersonen. Dat mag extreem hoog worden genoemd.

De officiële registratie van de EU (EudraVigilance) en van de VS (VEARS) laten honderdduizenden meldingen zien van (ernstige) bijwerkingen en tienduizenden doden. Daarbij moet volgens onderzoekers rekening gehouden worden met de ervaring dat slechts 1 – 6 % van de gevallen ook daadwerkelijk wordt gemeld. De meldprocedure is tijdrovend, tijd die veel (huis-)artsen niet hebben. Ook het niet meetellen van gevallen die in de eerste twee weken (in een aantal gevallen één week) ernstige bijwerkingen vertonen of zelfs komen te overlijden, drukt de toch al hoge cijfers. De redenering is dat het vaccin de eerste week tot twee weken nog geen effect kan hebben.

 » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: