Kinderen aangeklaagd wegens verkeerd benoemen LGBT figuur – commonsensetv.nl

kinderen-aangeklaagd-wegens-verkeerd-benoemen-lgbt-figuur-–-commonsensetv.nl

17-05-22 03:27:00,

Kids beschuldigt van seksuele intimidatie jegens LGBTQ+

Een schooldistrict in Wisconsin heeft klachten over seksuele intimidatie ingediend tegen drie middelbare scholieren omdat ze een klasgenoot met een verkeerd voornaamwoord hadden aangesproken. (bron)

Het schooldistrict beschuldigt hen van “seksuele intimidatie vanwege het gebruik van onjuiste voornaamwoorden bij het aanspreken van een andere student”.

Er werd vervolgens een onderzoek gestart naar de drie scholieren. (bron)

“Ik kreeg een telefoontje van de directeur van de lagere school, die me van tevoren waarschuwde om me te laten weten dat ik een e-mail zou ontvangen met beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen mijn zoon”, zei Rosemary Rabidoux, één van de ouders van de studenten die beschuldigd worden. “Ik was meteen in shock! Ik denk, seksuele intimidatie? Dat is verkrachting, dat is ongepaste aanraking, dat is incest. Wat heeft mijn zoon gedaan?”

De 13-jarige zoon van Rabidoux, Braden, is een van de drie leerlingen van de Kiel Middle School in de achtste klas die beschuldigd worden van seksuele intimidatie.

Waarom nou precies?

Volgens het Wisconsin Institute for Law and Liberty (WILL), dat nu de beschuldigde studenten verdedigt, kondigde één van hun woke-collega’s in maart de voornaamwoorden aan waarmee ze het liefst zouden worden aangesproken: zij/hen.

“Ze (de woke-lerares) had tegen één van Bradens vrienden geschreeuwd om de juiste voornaamwoorden te gebruiken, het godslastering genoemd, en deze vriend is heel zachtaardig en zakte gewoon van zijn stoel,” legde Rabidoux uit. “Braden kwam uiteindelijk naar voren, verdedigde hem en zei: ‘Hij hoeft geen juiste voornaamwoorden te gebruiken, het is zijn grondwettelijke recht om niet te gebruiken, je kunt hem geen dingen laten zeggen.’”

Het is geen school in een grote stad die wordt gerund door de Democraten zoals New York of Los Angeles. Nee, het gaat om een school in district Kiel. Een dorpje van 3.600 inwoners.

Sommigen zeggen dat dit zou kunnen aantonen dat Rabidoux en haar zoon tegen de LGBTQ+-gemeenschap zijn.

“Helemaal niet. Helemaal niet!” zei Rabidoux. “Mijn kinderen zijn opgevoed om van iedereen evenveel te houden.”

Wisconsin Institute for Law and Liberty (WILL) zegt dat het misbruik van voornaamwoorden geen deel uitmaakt van het beleid van het schooldistrict of Titel IX.

“De aanklacht tegen studenten wegens seksuele intimidatie is een extreem misbruik van het Titel IX-proces”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: