Slava Ukraini! Europese leiders steunen publiekelijk en schaamteloos nazi´s. – commonsensetv.nl

slava-ukraini!-europese-leiders-steunen-publiekelijk-en-schaamteloos-nazi´s-–-commonsensetv.nl

17-05-22 12:09:00, De maskers zijn afgegaan

Het Oekraïense Azov Bataljon draait er niet om heen en ze komen er publiekelijk voor uit dat ze nazi´s zijn. (bron) Geen neo-nazi´s. Rasechte nazi´s.  (bron)

Dat is geen nieuws.

Vandaag heb ik wat samenvattingen van het songfestival bekeken. Ik wilde de reactie´s zien na de “verrassende” overwinning. Aan dat circus maak ik verder geen woorden meer vuil. Dat heb ik al gedaan. (bron)

Jonathan schreef hier gisteren ook al over en er is geen speld tussen te krijgen.
https://commonsensetv.nl/zelenski-eurovisie-2023-in-havenstad-marioepol/

De schok kwam toen de performers van Kalush Orchestra op het podium kwamen en massaal “Slava Ukraini!” riepen en het publiek het herhaalde het uit volle borst.

Het zweet liep over mijn rug. Massamanipulatie zoals we die in de Tweede Wereldoorlog hebben gezien.

Waarom is dit schokkend?

Slava Ukraini betekent: Heil Oekraïne. Glorie aan Oekraïne.

Deze kreet werd o.a. tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt door de Oekraïense fascisten. Zij werkten samen met de Duitsers.

Deze fascisten uit Oekraïne hielden pogroms tegen de Joden. Pogroms betekent: gewelddadige aanvallen op bepaalde groepen en dat waren in dit geval de Joden en de Polen.

De kreet is jarenlang verboden geweest na de Tweede Wereldoorlog. (bron)

De nazi´s van het Azov Bataljon gebruiken deze kreet vanzelfsprekend weer. Het zijn nazi´s. Dat is geen geheim. Ze komen er zelf voor uit. (bron)

Citaat Wikipedia: (reken maar dat deze pagina aangepast zal worden alsof het nooit heeft bestaan, dus maak maar alvast een screenshot):

“Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze leus als begroetings- en strijdkreet gebruikt door de Oekraïense fascisten die met de Duitse bezettingsmachten samenwerkten in de bestrijding van sovjet-partizanen en pogroms hielden tegen Joden en Polen. Na de oorlog was het streng verboden om deze uitroep te gebruiken. De slogan kreeg wereldwijde bekendheid tijdens de Russische invasie van Oekraïne in 2022.” (bron)

Na wat zoeken kom je erachter wie deze slogan ook hebben gebruikt behalve President Zelensky en de niets ontziende nazi´s die de afgelopen 8 jaar in naam van de overheid de Russisch sprekende burgers in het Oosten van het land terroriseerden. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: