Big Sleep! – commonsensetv.nl

big-sleep!-–-commonsensetv.nl

18-05-22 06:24:00, Big Sleep!

Het is toch wel verbazingwekkend, dat er nog zovele mensen werkelijk waar nog geen flauw benul hebben, van wat er hier allemaal gaande is, ze zien mogelijk wel dat er het nodige niet klopt, maar zullen hier nooit wat mee gaan doen, want zolang hun voedertrog gevuld wordt hebben ze geen reden om zelf eens een keer te gaan nadenken, zolang ze zelf niet de dupe zijn van het systeem blijven ze bij het brood en spelen!

De titel van dit schrijven is afgeleid van een track van het album “New Gold Dream” de Simple Minds, soms zou ik wel eens willen dat ook ik niet de dingen zag zoals ze nu zijn, want het is wel de meest gemakkelijke weg, niet meer te hoeven nadenken en als je tot de conclusie komt, dat er totaal niets van klopt, dat gewoon op zijn beloop te kunnen laten en er uit gemakzucht maar niets meer mee te gaan doen!

YouTube playerYouTube player

Misschien zullen er mensen zijn die mij als columnist enige tijd gemist hebben, ja dat klopt mijn gezondheid liet mij danig in de steek waardoor ik in het ziekenhuis belandde, dat is namelijk het gevaar als je wel nadenkt over hetgeen er momenteel gaande is en dit niet van je af kunt zetten, dan gaat zoiets aan je vreten en het beïnvloed je functioneren, in mijn geval werd ik behoorlijk passief en zelfs depressief!

Mensen die alles maar voor zoete koek slikken en zelf niet meer na willen of kunnen denken, zal dit lot dan ook nooit treffen, ik persoonlijk houd er niet zo van om terug te lopen blikken in de geschiedenis, maar wanneer ik dat dan toch doe, dan vraag ik mij toch werkelijk af waarom men nog steeds een Mark=merkteken Rutte nog steeds nagenoeg ongestoord zijn gang laten gaan met zijn misdaden!

YouTube playerYouTube player

We kunnen natuurlijk onze koppen in het zand blijven steken, maar wat mij betreft horen mensen als een Hugo de Jonge of een Mark Rutte niet voor de klas te staan, geen land te regeren, want dit zijn ordinaire uiterst geslepen misdadigers en zo zitten er nogal wat van in de Tweede Kamer!

Dit soort lieden behoort achter de tralies thuis, ze helpen dit land en de nodige inwoners om zeep met al hun valse overtuigingen!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: