Dissident One:ㅤGroep artsen: Zweeds Agentschap voor de Volksgezondheid heeft 900 vaccindoden verduisterd – DissidentNL

dissident-one:ㅤgroep-artsen:-zweeds-agentschap-voor-de-volksgezondheid-heeft-900-vaccindoden-verduisterd-–-dissidentnl

18-05-22 05:17:00,

Het Agentschap voor de volksgezondheid (FHM) heeft de statistieken over sterfgevallen door kransslagaders “verdraaid” en meer dan 900 gevaccineerde sterfgevallen verkeerd voorgesteld als niet-gevaccineerde sterfgevallen, aldus een groep artsen.

Een dertigtal artsen van de zogenaamde Läkaruppropet, die kritisch staan tegenover de Zweedse corona aanpak en het vaccinatiebeleid, hebben een brief ondertekend waarin zij de FHM beschuldigen van “misleiding van het publiek” met haar statistieken, meldt Friatider.

“Meer dan 900 sterfgevallen met Covid-19 zijn verkeerd voorgesteld als niet-gevaccineerd, waardoor het beeld van het vaccinatieprogramma waarvoor de FHM verantwoordelijk is, sterk wordt vertekend”, schrijven de artsen.

In de wekelijkse verslagen van het agentschap werden mensen tot 14 dagen nadat zij hun tweede dosis hadden ingenomen, in de statistieken als niet-gevaccineerd geteld.

“Wat deze verschuiving in het aantal sterfgevallen betekent, wordt niet gemeld en aan de media en het Zweedse volk wordt een onjuist beeld geschetst”,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: