Dissident One:ㅤMachtsbeluste Zuid-Australische premier introduceert boetes van 75.000 dollar en gevangenisstraf voor overtreders van strenge Covid-regels – DissidentNL

dissident-one:ㅤmachtsbeluste-zuid-australische-premier-introduceert-boetes-van-75.000-dollar-en-gevangenisstraf-voor-overtreders-van-strenge-covid-regels-–-dissidentnl

18-05-22 06:00:00,

Wie in Zuid-Australië de covid-regels overtreedt, kan twee jaar gevangenisstraf krijgen nu nieuwe wetten deze week door het staatsparlement zullen worden geloodst.

Premier Peter Malinauskas van de Labour-partij heeft met steun van de Groenen en SA Best een schokkende overeenkomst gesloten, maar de oppositie en groeperingen op het gebied van burgerlijke vrijheden hebben hun woede over de stap geuit, meldt de Daily Mail.

Labour heeft een snelle achterkamertjesdeal gesloten omdat Peter Malinauskas wanhopig de macht wil hebben om (mensen) op te sluiten en enorme Covid-19 boetes uit te delen,” vertelde een woordvoerder van de Liberale Partij aan de Adelaide Advertiser.

Volgens de wetgeving van de Wet op de Volksgezondheid kunnen personen die de isolatievoorschriften overtreden of vaccinatiemandaten en maskervoorschriften in risicovolle instellingen zoals ziekenhuizen of verpleeghuizen negeren, een boete van 20.000 dollar of twee jaar gevangenisstraf krijgen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: