Dissident One:ㅤOrbán waarschuwt dat het Westen zichzelf onderwerpt aan “zelfmoordgolven” van verval – DissidentNL

dissident-one:ㅤorban-waarschuwt-dat-het-westen-zichzelf-onderwerpt-aan-“zelfmoordgolven”-van-verval-–-dissidentnl

18-05-22 05:00:00,

In een toespraak ter gelegenheid van zijn ambtsaanvaarding heeft de Hongaarse premier Viktor Orbán gewaarschuwd dat het Westen zichzelf onderwerpt aan “zelfmoordgolven” van neergang in de vorm van zelf toegebrachte economische wonden, massamigratie en een obsessie voor identiteitspolitiek.

Orbáns conservatieve Fidesz-partij heeft vorige maand de verkiezingen gewonnen met opnieuw een tweederde meerderheid, ondanks een massale poging van globalistische belangengroepen om zijn kandidatuur te doen ontsporen, aldus Summit News.

Tijdens een toespraak in het parlement waarschuwde Orbán dat het continent hachelijke tijden te wachten staan.

“Alles wat sinds 2020 is gebeurd, wijst in één richting: Europa en het Hongaarse volk daarin zijn een tijdperk van gevaar binnengegaan,” zei Orbán. “Het decennium begon met de coronavirus epidemie en ging verder met de oorlog. De sancties uit de oorlog brachten een economische neergang.”

“De oorlog en het sanctiebeleid veroorzaakten een energiecrisis,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: