NieuweTijd Podcast – Big pharma, plantmedicijnen & de nieuwe aarde – commonsensetv.nl

nieuwetijd-podcast-–-big-pharma,-plantmedicijnen-&-de-nieuwe-aarde-–-commonsensetv.nl

18-05-22 07:34:00,

In deze podcast praat ik met Gitta Sluijters over haar diepgravend onderzoek naar de wereld van big pharma, plantmedicijnen en de nieuwe aarde. Al ver voor de coronapandemie was Gitta zich zeer bewust van de krachtige werking van planten en kruiden uit de natuur. Ze reisde hiervoor naar Zuid-Amerika om daar met veel toewijding te leren over de plantmedicijnen, in het bijzonder Ayahuasca.

In deze speciale uitgebreide podcast vertelt Gitta over haar ontwaken en de vele boeken, documentaires en podcasts die ze heeft beluisterd voor haar onderzoek. Ze zet de ontstaansgeschiedenis van de big pharma uiteen sinds begin vorige eeuw en vertelt vervolgens over alternatieve geneeskrachtige planten.

Tot slot geeft Gitta haar persoonlijke visie op de spirituele ontwaking die momenteel wereldwijd plaatsvindt. Ze ziet zichzelf een “Spiritual Warrior” en ziet dat veel gelijkgestemden nu opstaan en een ander geluid durven laten horen in de media. “Het nieuwe bewustzijn van de aarde is liefde!”. Kijk en luister maar!

YouTube playerYouTube player

Voor meer informatie ga je naar de website van Gitta: https://thenewworldconsciousness.love/ 

Liever geen beeld? Dat kan! Luister hier de podcast op Spotify of SoundCloud.

Eerder dit jaar was Gitta te gast bij Radio Gletsjer waar ze ruim 2 uur aan het woord is over de farmaceutische indrustrie, plantmedicijnen en spiritualiteit.

Meer interessante podcasts luister je op de website: www.blikopdemaatschappij.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: