De VS en de NAVO voeren oorlog met Rusland in Oekraïne… maar Rusland is verzekerd van de overwinning

de-vs-en-de-navo-voeren-oorlog-met-rusland-in-oekraine…-maar-rusland-is-verzekerd-van-de-overwinning

19-05-22 03:59:00,

De westerse nieuwsmedia spinnen wilde waanideeën over Rusland dat in Oekraïne een mislukking en een nederlaag tegemoet gaat, zegt Russell Bentley, een voormalige Amerikaanse soldaat die de afgelopen acht jaar in de Donbass gevochten en geleefd heeft. In het volgende interview voor Strategic Culture Foundation zegt hij dat Rusland verzekerd is van een verbluffende overwinning en niet alleen het regime in Kiev verslaat, maar ook zijn handlers in de VS en de NAVO-mogendheden, schrijft Finian Cunningham.

Deze week hebben bijvoorbeeld de New York Times en de BBC laattijdig en met tegenzin toegegeven dat Rusland “getriomfeerd” had in Mariupol, de zuidelijke havenstad waar dezelfde westerse media al wekenlang de loftrompet steken over de “dappere verdedigers” die behoren tot het door de NAVO gesponsorde en openlijk aan nazi’s gelieerde Azov-regiment.

Russell Bentley heeft een internationale aanhang verworven voor zijn moed en waarheidsvinding. In dit interview getuigt hij ook van de verwoestingen en oorlogsmisdaden die het nazi-regime in Kiev begaan heeft tegen de burgerbevolking, zoals hij het noemt. Hij zegt dat het van vitaal belang was dat Rusland op 24 februari zijn speciale militaire operatie (Operatie Z) begon, omdat het regime in Kiev en de Verenigde Staten in overleg met andere NAVO-mogendheden een groot dodelijk offensief tegen de Donbass aan het plannen waren. Dat offensief werd door de interventie van Rusland voortijdig verijdeld. Hij zegt dat Rusland weliswaar militair de overhand heeft, maar dat de NAVO-mogendheden tot hun nek in dit conflict zitten op een manier die het gevaar inhoudt van een regelrechte wereldoorlog. En de Westerse media misleiden het publiek over de grote gevaren, door cynisch leugens te spuien over “het verdedigen van Oekraïne” in plaats van de werkelijkheid dat de VS, de NAVO en de Europese Unie nazi’s en oorlogsmisdadigers steunen. Hij traceert een historische politieke lijn die teruggaat tot de Tweede Wereldoorlog en hoe de Westerse mogendheden Duitse nazi-overblijfselen in hun machtsstructuren assimileerden, met nefaste gevolgen die vandaag manifest zijn.

Russell Bentley

Russell Bentley komt oorspronkelijk uit Texas, maar woont al acht jaar in de Volksrepubliek Donetsk, waar hij nu het officiële staatsburgerschap heeft verkregen. Hij verliet de Verenigde Staten eind 2014 om zich bij het leger van de DPR aan te sluiten om de afgescheiden republiek te verdedigen tegen het door de NAVO gesteunde Kiev-regime.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: