Dissident One:ㅤBiden dringt er bij Amerikanen op aan om dezelfde “omvolkingsstheorie” te verwerpen die hij ooit verdedigde – DissidentNL

dissident-one:ㅤbiden-dringt-er-bij-amerikanen-op-aan-om-dezelfde-“omvolkingsstheorie”-te-verwerpen-die-hij-ooit-verdedigde-–-dissidentnl

19-05-22 07:00:00,

President Joe Biden drong er bij de Amerikanen op aan om dezelfde demografische “vervangingstheorie” te verwerpen die hij ooit aanhaalde als een “bron van onze kracht” en iets om “trots op te zijn”.

Hij herhaalde het gespreksonderwerp na zijn aankomst in Buffalo en vroeg de Amerikanen om “de leugen” van de omvolkingstheorie te verwerpen, meldt Summit News.

“Ik veroordeel degenen die de leugen verspreiden voor macht, politiek gewin en winstbejag,” zei Biden. “We hebben nu te vaak het dodelijke en destructieve geweld gezien dat deze ideologie ontketent.”

Hij noemde ook “mensen op televisiestations” die dezelfde retoriek verspreiden, een duidelijke poging om Fox News presentator Tucker Carlson zwart te maken.

Ondanks dat hij Amerikanen oproept om de “omvolkingstheorie” te verwerpen, heeft Biden deze zelf bij meer dan één gelegenheid gepromoot.

Tijdens een top in het Witte Huis begin 2015 zei Biden dat het feit dat Amerika wordt “overspoeld” met een “niet aflatende” “golf” van immigranten een goede zaak was waar Amerikanen “trots op” zouden moeten zijn.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: