Dissident One:ㅤHenry Kissinger, het Wereld Economisch Forum en de ontvolkingsagenda – DissidentNL

dissident-one:ㅤhenry-kissinger,-het-wereld-economisch-forum-en-de-ontvolkingsagenda-–-dissidentnl

19-05-22 12:00:00,

Als je om de een of andere onverklaarbare reden geen reden kon bedenken om je voor de VS te schamen, dan heb ik er wel een voor je: Henry Kissinger is al zes decennia een alom vereerd denker en staatsman, en is de ontvanger van onderscheidingen als de Nobelprijs voor de Vrede (1973); Presidentiële Medaille van Vrijheid (1977); en Medaille van Vrijheid (1986).

Ik zal binnenkort misschien een lang artikel schrijven om tenminste een deel van Kissinger’s gruwelijke catalogus van criminaliteit te documenteren, meldt Mickey Z.. Voor nu wil ik alleen zijn voortdurende rol als een soort Godfather voor alle andere onverlaten die de top 1% vormen, verduidelijken.

Ik bedoel, de gewaardeerde HK heeft zijn eigen verdomde pagina op de website van het Wereld Economisch Forum (WEF) en is al decennia lang mentor van de beruchte Klaus Schwab.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: