Europe: The Last Battle (nu alle delen Nederlands ondertiteld) – commonsensetv.nl

europe:-the-last-battle-(nu-alle-delen-nederlands-ondertiteld)-–-commonsensetv.nl

19-05-22 02:56:00,

Deze 12 uur lang durende docu is niet voor iedereen geschikt. Wanneer je jezelf een kritische denker vindt en na het zien van deze documentaire moord en brand schreeuwt dat het allemaal onzin is, dan moet u uzelf af gaan vragen wat de term “kritisch denken” voor u betekent.

Ik haal deze docu nog eens naar voren omdat ik een groot voorstander ben van het onderzoeken van beide kanten van het verhaal (al kom ik daar de laatste tijd niet zoveel aan toe).

Nog een reden deze reeks te herplaatsen is omdat deze keer alle 10 delen Nederlandse ondertiteling bevatten. Bij de vorige plaatsing waren slechts de eerste 4 delen Nederlands ondertiteld.

Na het zien van deze documentaire, ongeacht of hij 100% feitelijk juist is, zal het uw kijk op onze geschiedenis veranderen en het zal verklaren waarom de wereld anno 2022 is zoals hij is.

De reden dat ik hem wederom plaats is omdat ik de documentaire nu voor de tweede keer bekeken heb. Maar deze keer onderzoek ik iedere claim die er gedaan wordt in deze documentaire. Dit doe ik met verschillende (internationale) zoekmachines. En het is shocking.

Ik wou dat de wereld klaar was om dit verhaal ter discussie op tafel te gooien en tegen het originele verhaal van de winnaars te houden. Ik zou willen dat dit bespreekbaar kon worden. Ik ben er van overtuigd dat dat komt, maar ik hoop eerder dan in de lijn der verwachtingen ligt.

Alle delen zijn in het Nederland ondertiteld. Veel kijkplezier al is deze documentaire alles behalve om te lachen. Ga er in met een open mind en vergeet alles wat je geleerd hebt over de 20e (en 21e) eeuw en trek uw eigen conclusies.

Europa: De laatste strijd

Hier alle delen:

I

Voordat u verder gaat: Mocht u altijd al hebben overwogen om een VPN aan te schaffen maar hielden de kosten u tegen? Wij hebben met FastestVPN een megadeal kunnen maken.

Voor een éénmalige betaling van $20 USD (zo´n €18) heeft u een zeer degelijke VPN met servers in ruim 40 landen. Snel, u bent geen stipje meer op de kaart met uw naam erboven en u kunt content unlocken waar u normaal niet bij kunt vanwege uw locatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: