Poetin’s vergissing

poetin’s-vergissing

19-05-22 03:57:00,

Vladimir Poetin, president van Rusland, is de meest gedemoniseerde persoon in de westerse wereld sinds Osama bin Laden en Adolf Hitler. Hillary Clinton zegt dat Poetin “de nieuwe Hitler” is. De Amerikaanse president Biden zegt dat Poetin te kwaadaardig is om in functie te mogen blijven, schrijft Paul Craig Roberts.

Ondanks deze harde karakteriseringen van de Russische leider, heeft het Kremlin pas onlangs de vredesonderhandelingen met het Westen en met de Oekraïense marionet van het Westen opgegeven. Het is zelfs onduidelijk of het Kremlin het teken aan de wand al gezien heeft. De Atlanticistische Integrationisten zijn nog steeds actief in Rusland en zij zijn nog steeds bereid de Russische soevereiniteit op te geven voor opname in het Westen. Poetin schijnt niet in staat of niet bereid te zijn zich te ontdoen van de Russen die de Russische buitenlandse en economische politiek in het belang van het Westen inperken.

De fout van Poetin is dat hij als een Amerikaanse universiteitsliberaal uit 1950 is, een gelovige in het internationale recht, in wederzijds respect en samenwerking, in het oplossen van conflicten met diplomatie. Poetin en Rusland zitten in de problemen omdat Poetin blijft geloven in moreel gedrag, terwijl het Westen duidelijk heeft gemaakt dat de enige waarde de hegemonie van de VS is.

Als Poetin werkelijk de nieuwe Hitler zou zijn, zou er geen Oekraïne zijn, noch een Europa, en waarschijnlijk ook geen VS.

Poetin’s geschiedenis van het aanvaarden van Westerse provocaties heeft een Armageddon voorkomen, terwijl hij ons er wel naar toe leidt. De buitengewone traagheid van het Kremlin om een dreiging te erkennen en er iets aan te doen, heeft Washington en zijn marionetten geleerd dat Rusland geen rode lijnen heeft.

Dientengevolge zijn er vele overschreden. Rusland klaagt, maar doet weinig of niets. Het resultaat is dat het Westen de waarschuwingen van Rusland voor een kernoorlog afdoet als louter gebazel.

Het Westen neemt Rusland niet langer serieus. Zelfs kleine, militair onmachtige staten aarzelen niet om Rusland te beledigen en te provoceren.

Door de beperkte, go-slow Russische interventie in Oost-Oekraïne heeft het hele Westen zich in de oorlog kunnen mengen, door wapens naar Oekraïne te sturen, door Oekraïne inlichtingen te verschaffen om Russische troepen aan te vallen, door mee te werken aan de sancties van Washington,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: