Dissident One:ㅤElites op jaarlijkse bijeenkomst Wereld Economisch Forum worden bewaakt door 5.000-koppig leger, ‘no-fly’ zone – DissidentNL

dissident-one:ㅤelites-op-jaarlijkse-bijeenkomst-wereld-economisch-forum-worden-bewaakt-door-5.000-koppig-leger,-‘no-fly’-zone-–-dissidentnl

20-05-22 11:11:00,

De jaarlijkse bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum in Davos, Zwitserland, zal gepaard gaan met immense veiligheidsmaatregelen voor de elitedeelnemers, waaronder 5.000 militairen en een strikt gehandhaafd vliegverbod, meldt LifeSite.

Volgens Reuters heeft Zwitserland voor de veiligheid van de wereldelite 5.000 militairen aangeboden om de lokale politie te helpen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF dit jaar van 22 tot 26 mei. Op dit moment zijn veel soldaten al bezig met het opzetten van grote veiligheidshekken rond het vergaderterrein, terwijl leden van de Zwitserse luchtmacht tijdens de conferentie over het terrein zullen vliegen om ervoor te zorgen dat er een no-fly zone in stand wordt gehouden.

Op de globalistische conferentie zullen maar liefst 2.000 politieke en industriële leiders bijeenkomen om hun plannen te bespreken voor “pandemieherstel, het aanpakken van klimaatverandering, de toekomst voor werk, het versnellen van stakeholderkapitalisme en het benutten van nieuwe technologieën.”

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: