Dissident One:ㅤOfficiële studie: mRNA-injecties duidelijk geassocieerd met dodelijke bloedstolsels – DissidentNL

dissident-one:ㅤofficiele-studie:-mrna-injecties-duidelijk-geassocieerd-met-dodelijke-bloedstolsels-–-dissidentnl

20-05-22 12:21:00,

De bloedstollingsaandoening cerebrale veneuze trombose (CVT), die onomkeerbare hersenschade kan veroorzaken, wordt significant geassocieerd met mRNA Covid-prikken, zo heeft een officiële studie in het toonaangevende medische tijdschrift Vaccines geconcludeerd.

Wetenschappers analyseerden 1.154.023 meldingen van ongewenste voorvallen uit meer dan 130 landen die waren aangemeld bij VigiBase, de wereldwijde databank van de Wereldgezondheidsorganisatie, en ontdekten een “potentieel veiligheidssignaal voor het optreden van CVT na COVID-19 mRNA-vaccinatie”.

De onderzoekers waarschuwen dat veel meldingen bij jongere mensen waren en dat de aandoeningen ernstig waren: “CVT’s werden vaak gemeld bij patiënten van 18-44 en 45-64 jaar, vaker bij vrouwen, en voornamelijk in Europa en Amerika… Meer dan 90% van de patiënten was in ernstige toestand, en 33% herstelde niet of overleed.”

Infowars meldt: De onderzoekers houden rekening met onderrapportage om te komen tot schattingen van verhoogd risico boven een basislijn: ongeveer 3,5 keer meer risico voor mRNA-vaccins en zeven keer meer risico voor AstraZeneca.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: