Dissident One:ㅤOntwikkelingen VS-Biowapens in Oekraïne kunnen fatale vergissing blijken – DissidentNL

dissident-one:ㅤontwikkelingen-vs-biowapens-in-oekraine-kunnen-fatale-vergissing-blijken-–-dissidentnl

20-05-22 04:20:00,

Wat nu volledig in beeld komt, is de ontwikkeling van biowapens in Oekraïne door de Amerikanen. Dit programma bestaat al een aantal jaren en is georganiseerd door de leiding van de Democratische Partij, die op haar beurt heeft geprofiteerd van bedrijfsdonaties van de belangrijkste organisatoren van het programma. Tot deze bedrijven behoren Pfizer, Moderna, Merch en Gilead, die allen nauwe banden hebben met het Pentagon en die allen aanzienlijke donors zijn van de Democratische Partij, schrijft James O’Neill.

De Amerikanen hebben in de Oekraïne nieuwe geneesmiddelen getest, en dit alles niet alleen in het geheim, maar ook in strijd met de internationale veiligheidsnormen. Bewijzen ter ondersteuning van deze beschuldigingen zijn onlangs gepresenteerd door Igor Kirillov in zijn hoedanigheid van hoofd van de Russische Stralings-, Chemische en Biologische Beschermingsmacht. Uit het door Kirillov aangevoerde bewijsmateriaal blijkt dat het gebruik van Oekraïne niet alleen mogelijkheden tot geheimhouding biedt,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: