Dissident One:ㅤTotale controle WHO: wereldwijde gezondheidsdictatuur schaft staten af – DissidentNL

dissident-one:ㅤtotale-controle-who:-wereldwijde-gezondheidsdictatuur-schaft-staten-af-–-dissidentnl

20-05-22 02:10:00,

Volgende week staat tijdens de Wereldgezondheidsvergadering een wijziging van de Internationale Gezondheidsregeling op de agenda. Hierdoor wordt de WHO een soort wereldgezondheidsregering met bijna onbeperkte bevoegdheden, boven de soevereiniteit, grondwet en wetten van staten. De WHO wordt voor 80% gefinancierd door oligarchen en bedrijven en vertegenwoordigt dus hun belangen en niet de onze, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Steeds meer organisaties mobiliseren zich hiertegen. Een van hen is de Wereldgezondheidsraad, die Dr. Silvia Behrendt maandag te gast had op zijn openbare algemene vergadering. Behrendt is de oprichter van het Global Health Responsibility Agency for Accountability and Transparency in Health Decisions. Zij was eerder adviseur van de WHO bij de IHR en schreef haar doctoraalscriptie over de uitvoerende macht van de WHO-DC tijdens de PHEIC.

Hier volgt een fragment uit de wekelijkse live-zitting van de Algemene Vergadering op 9 mei 2022…:

Dit is waar het allemaal om draait

De International Health Regulations (IHR),

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: