Ontzetting: Ongeslagen bokser, 38, sterft in de ring na hartaanval – Velen geloven dat de dood van de bokser veroorzaakt is door het COVID-19 vaccin

ontzetting:-ongeslagen-bokser,-38,-sterft-in-de-ring-na-hartaanval-–-velen-geloven-dat-de-dood-van-de-bokser-veroorzaakt-is-door-het-covid-19-vaccin

20-05-22 03:53:00, Een topbokser is vorige week plotseling gestorven tijdens een bokswedstrijd in München, Duitsland, met huiveringwekkende beelden waarop te zien is hoe hij tussen de ronden door op de mat in elkaar zakt.

World Boxing Federation (WBF) Internationale Licht Zwaargewicht Kampioen Musa, 38, stond op 8-0 voordat hij zaterdag zijn eerste verlies ooit leed, toen hij in de ring omviel toen hij zich klaarmaakte om de derde ronde in te gaan tegen de Oegandese vechter Hamza Wandera, bericht Newswars.com.

Op beelden is te zien hoe de in Turkije geboren Duitse bokser er loom uitziet, voordat hij op zijn knieën valt en uiteindelijk op de mat gaat liggen.

Devastating Moment Champion Boxer Collapses and Dies from Heart Attack (Warning: Distressing Video)

Undefeated Turkish-German boxer Musa Yamak collapsed as he tried to come out for the 3rd round of his 9th professional bout near Munich, Germany. pic.twitter.com/RSzeDO6s9J

— 🍊Nikos 🇨🇾🇬🇷🇬🇧 (@CyprusNik) May 17, 2022

Backup:

“Volgens de Duitse politie hadden de paramedici echter vertraging bij hun aankomst door toeschouwers buiten de zaal,” meldt RT.

Op dat moment is te zien hoe talrijke medici de ring binnenkomen om Yamak te verzorgen. De bokser werd later naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij dood werd verklaard wegens een myocardiaal infarct (hartaanval).

De New York Post meldt dat Yamak “een zware klap van Wandera had gekregen in de tweede ronde van het gevecht.”

Hoewel zij geen kennis hadden van zijn medische voorgeschiedenis, schreven veel commentatoren op de videosite World Star Hip Hop de dood van Yamak toe aan het COVID-19 vaccin, wegens talrijke gedocumenteerde gevallen van atleten die hartproblemen kregen na de prik.

Commentatoren van New York Post uitten soortgelijke gevoelens:

Het is onduidelijk of Yamak een COVID-19 vaccin heeft gekregen, dat de schuld heeft gekregen van een groot aantal hartproblemen bij atleten in verschillende sporten. In de Algemene Medische Richtlijnen van de Wereldboksfederatie staat dat boksers worden aangemoedigd zich jaarlijks medisch te laten onderzoeken, en dat hun wordt aangeraden zich te laten inenten tegen Hepatitis B.

De Spaanse sportsite Marca meldt dat Yamak de tweede bokser is die dit jaar in de ring sterft “na de dood van de in Armenië geboren Russische bokser Arrest Sahakyan afgelopen 9 januari.”

Hoewel niet bekend is of de COVID-19 prik tot de dood van Yamak heeft bijgedragen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: