Transdivisie voor transgender zwemmers en zwemsters – commonsensetv.nl

transdivisie-voor-transgender-zwemmers-en-zwemsters-–-commonsensetv.nl

20-05-22 08:37:00, Zwem tegen je eigen geslacht

De World Swimming Coaches Association (WSCA) roept op tot een aparte afdeling voor transgenders en andere verbouwde schepsels.

De bekende zwemster van de Universiteit van Kentucky, Riley Gaines juichte dit initiatief direct toe.

De linkse LGBTQ+ en andere waanzinnige idealen clashen continu met de realiteit.

Mannen mee laten doen aan vrouwen zwemmen is daar één van. Het is alles behalve eerlijk en het is zeer demotiverend voor de vrouwelijke sporters.. Het maakt de sport kapot en het demotiveert de vrouwelijke sporters,

“Het is duidelijk dat in een sport als zwemmen, waar het is gebaseerd op je individuele prestaties, en het vereist dingen als je kracht en je uithoudingsvermogen en je kracht en uithoudingsvermogen, al deze dingen waar vrouwen doorgaans minder goed in zijn dan mannen,” vertelde Gaines. (bron)

Gaines zei dat het doen alsof mannen geen voordeel hebben ten opzichte van vrouwen bij het zwemmen, in strijd is met logica, redenering, wetenschap en gezond verstand.

“Het is gewoon een verschil van dag en nacht tussen man en vrouw”, zei Gaines, die de afgelopen maanden de krantenkoppen haalde toen ze zich uitsprak tegen het feit dat Thomas mag deelnemen aan vrouwenevenementen. (bron)

riley gainesriley gainesRiley Gaines Ron DeSantis verbiedt transgender-atleten om tegen vrouwen te sporten

Eind maart verklaarde de gouverneur van Florida Ron DeSantis al de oorlog aan de NCAA nadat een zwemster uit Florida verloor van een kerel in vrouwen zwemkleding tijdens de kampioenschappen. 

DeSantis ondertekende vorig jaar al een wetgeving die transgender-atleten verbiedt om tegen vrouwen te sporten op het niveau van de middelbare school en de universiteit.

“De NCAA doet op deze manier inspanningen om de atletiek van vrouwen te vernietigen. Ze proberen de integriteit van de competitie te ondermijnen en ze kronen iemand anders (een man) de vrouwenkampioen. We denken dat dat verkeerd is,” zei DeSantis tijdens een persconferentie in Pasco County.

Ron DeSantis ondertekende een proclamatie waarin Emma Weyant, een zwemmer van de Universiteit van Virginia en Olympiër uit Sarasota, de “rechtmatige winnaar” is van het NCAA 500-yard freestyle-zwemkampioenschap voor dames, en niet de enige kerel die meedeed.

By allowing men to compete in women’s sports, the NCAA is destroying opportunities for women,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: