Wat is er met Duitsland aan de hand?

wat-is-er-met-duitsland-aan-de-hand?

20-05-22 04:49:00,

Waarom stuurt Duitsland wapens naar Oekraïne? Realiseren zij zich niet dat deze wapens gebruikt zullen worden om Russische soldaten te doden? Realiseren zij zich niet dat deze wapens gegeven zullen worden aan nazi-strijders die hakenkruizen op hun armen tatoeëren en in fakkeloptochten marcheren? Maakt het Duitse volk zich daar niet druk om? schrijft Mike Whitney.

In de Tweede Wereldoorlog heeft de Duitse Wehrmacht 27 miljoen Russen gedood. Is dat niet genoeg? Hoeveel Russen moeten er sterven om de bloeddorst van Duitsland te bevredigen? Nog een miljoen of zo? 5 miljoen? 27 miljoen? Hoeveel?

En, hoe rechtvaardigt een land met de geschiedenis van Duitsland het doden van nog meer Russen vandaag? Veel mensen zouden een antwoord op die vraag willen? Ik weet dat ik dat zou willen.

Kanselier Olaf Scholz vindt dat Duitsland de morele plicht heeft Oekraïne te steunen in zijn oorlog tegen Rusland. In een televisietoespraak tot de natie zei hij: “Wij verdedigen het recht en de vrijheid aan de kant van de aangevallen partij. Wij steunen Oekraïne in zijn strijd tegen de agressor.”

Wat Scholz verzuimde te vermelden waren de talrijke (Oekraïense) provocaties die plaatsvonden vóór de Russische invasie. Hij verzuimde het toenemende bombardement van Kiev op Oost-Oekraïne te vermelden, waar in de afgelopen acht jaar 14.000 etnische Russen zijn gedood. Hij heeft het niet gehad over de ongeveer 30 Oekraïense bio-wapenlaboratoria waar in het geheim dodelijke ziekteverwekkers – die gericht zijn tegen specifieke etnische groepen en zeer besmettelijke ziekten over de hele wereld verspreiden – worden ontwikkeld. Hij verzuimde te vermelden dat president Zelensky gedreigd had het Oekraïense kernwapenprogramma weer op te bouwen, waardoor er kernraketten aan de westgrens van Rusland zouden komen. En hij verzuimde te vermelden dat Oekraïne defacto lid van de NAVO is geworden via zijn gezamenlijke militaire oefeningen, logistieke steun, opleiding en wapentransporten vanuit het bondgenootschap. Dit alles heeft een ernstige bedreiging gevormd voor de nationale veiligheid van Rusland. Maar Scholz heeft er geen enkele van genoemd. In plaats daarvan gebruikte hij de hele presentatie om steun op te zwepen voor nog een door de VS geleid bloedbad.

“Wij kunnen ons niet laten verlammen door angst,” zei Scholz nadrukkelijk. “Daarom hebben wij besloten wapens te leveren.”

Scholz erkent gewoon wat iedereen al weet, namelijk dat hij zijn orders van Washington heeft gekregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: