Aan alle oorlogszuchtigen in de bewapeningswaanzin: Op naar Oekraïne met jullie!

aan-alle-oorlogszuchtigen-in-de-bewapeningswaanzin:-op-naar-oekraine-met-jullie!

21-05-22 10:35:00,

Een spiraal van waanzin heeft Europa in zijn greep. Mensen die net nog doodsbang waren voor een griepvirus, zijn nu opeens enthousiast over oorlog. Een systeem dat fantasieën van almacht heeft ontwikkeld door middel van Covid, beslist tegen de wil van de meerderheid. De betrokken mensen worden nergens wat gevraagd. Het is aan het imperium om te beslissen over lidmaatschap van militaire bondgenootschappen en bewapening. Het is tijd, om een einde te maken aan de oorlogszucht.

Wilt u lid worden van de NAVO? U wilt solidariteit met Oekraïne, de kleptocratie waar nazi’s aanvaardbaar zijn? U wilt Rusland vernederen en verslaan? Bent u politici, journalisten of gewoon zelfbenoemde deugmensen in een oorlogswaanzin en bewapeningswaanzin, en eist u lidmaatschap van de Navo en bewapening?

Doe dan uw helm en geweer op en rot op naar de bossen van de Donbass – Kadyrov en zijn Tsjetsjeense orks zullen u de ogen openen! schrijft Gerald Markel.

Het is ondraaglijk geworden, het is niet te geloven, en volgens mij zal het leiden tot de grootste volksopstand in Europa sinds – ja, sinds nooit. Het mediapakket van het Soros Project Syndicaat jaagt dag en nacht zijn oorlogsslogans in de hoofden van de mensen en drijft politici in heel Europa voor zich uit. De stapels leugens over de oorlog in Oekraïne ontmoeten de hersens van de zelfbenoemde deugmensen, gehersenspoeld door covidmanie en vaccinreligie. Een spiraal van waanzin overspoelt Europa en overstemt (nog) de gevolgen van de grootste crisistsunami ooit.

Het parlement van Finland en dat van Zweden hebben besloten tot de NAVO toe te treden – de toetsenbordhelden juichen. Oostenrijk moet zijn neutraliteit opgeven en onmiddellijk lid worden van de NAVO, klinkt het vrijmoedig uit de mond van hen die zich net doodgeschrokken zijn van een griepvirus! Er kan pas vrede en een wapenstilstand komen als Rusland en Poetin vernederd en militair verslagen zijn, schrijven de gekken die bij het laatste carnavalsfeest op de kleuterschool protesteerden tegen de plastic zwaarden van de als ridders verklede buurtkinderen!

En vraagt iemand dat aan de jonge mannen die in de toekomst naar buitenlandse oorlogen moeten gaan?
Vraagt iemand dat aan de moeders en vaders, de broers en zussen en echtgenoten, de kinderen en vrienden die hun geliefden van het slagveld moeten zien terugkeren als lijken in plastic zakken?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: