Apenpokken alvast aangemerkt als A-ziekte – commonsensetv.nl

apenpokken-alvast-aangemerkt-als-a-ziekte-–-commonsensetv.nl

21-05-22 09:00:00, Apenpokken is A-ziekte

De apenpokken, waarvan ik vermoed dat het een bijwerking is van gekke prikjes in plaats van een centraal Afrikaans virus en dat dit misbruikt gaat worden, is alvast als A-ziekte geregistreerd. Die zit vast in het zakkie.

Vroeger gingen daar nog wel eens hele debatten aan vooraf maar het volk is al gedemoraliseerd en pikt veel meer van de overheid dan normaal en dus kan dit gewoon even op een zaterdagmiddag door onze Minister van Waarheid, Ernst Kuipers.

“Dat betekent dat nieuwe besmettingen of vermoedens daarvan direct gemeld moeten worden. Zo kan verdere verspreiding van het virus voorkomen worden. “, aldus de website van de Rijksoverheid.

Dit betekent dat we heel rustig aan gaan beginnen:

“Zo kunnen nieuwe gevallen zo vroeg mogelijk opgespoord en geïsoleerd worden en ook voor hun contacten kunnen er maatregelen, zoals quarantaine, genomen worden. Het gaat nadrukkelijk om de aanpak van individuele gevallen. Er zijn geen algemene collectieve maatregelen te verwachten.”

De eerste dwang kan alvast gemeld worden, quarantaine, want mensen zijn immers al gewend om collectief voor l*l te lopen met krankzinnig uitziende maskers op, opgesloten te worden in huis, afstand te houden van je medemensen en oma´s te moeten laten doodrotten en 1x per week te zien met een scherm ertussen vanwege een verkoudheidsvirus.

Maar die oorlogsmaatregelen kunnen vanwege deze plaatsing op de A-lijst wederom genomen worden.

“Personen met (een verdenking op) apenpokken worden verzocht in thuis isolatie te gaan. Zij kunnen getest worden. Is de test uitslag negatief dan kan de isolatie worden opgeheven. Zijn zij positief, dan worden zij verzocht in isolatie te blijven tot de ziekte niet langer meer besmettelijk is. Dat is op het moment dat de huid volledig genezen is. “

Daarna een kolderverhaaltje en een doorverwijzing naar het RIVM.

“In mei 2022 is bekend geworden dat er verschillende mensen in Europa de ziekte hebben gekregen. Opvallend is dat bij het merendeel van deze mensen geen link met de gebieden in Afrika gevonden kon worden.” schrijft het RIVM.

Geen link naar gebieden in Afrika? Moeilijk na te checken dus of we het wel over hetzelfde hebben. Half Afrika is onderweg naar, of zit al, in Europa. Het is dus wel héél zeldzaam.

Daar kunnen we,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: