De Covid-19 vaccinatie massamoord

de-covid-19-vaccinatie-massamoord

21-05-22 04:14:00,

Er zijn meer dan twee jaar voorbijgegaan sinds de in scène gezette PSYOP Covid-19 aan de wereldbevolking werd opgedrongen, waarbij de massa’s werden wijsgemaakt dat er een nepvirus bestond (en al zijn neptegenhangers) en dat een nieuw soort vaccin het enige antwoord was om de mensheid te redden. Destijds, in november 2020, vlak voordat de Covid-19 vaccins aan het publiek werden verstrekt, heb ik mij uitgesproken en gewaarschuwd dat de mRNA technologie in de vaccins ze tot biowapens maakte, en dat miljoenen schade zouden lijden en zouden sterven als ze de injecties zouden nemen. De tijd heeft bewezen dat ik gelijk had, schrijft Dr. Igor Shepherd.

In september 2021 werden mijn waarschuwingen hard gemaakt. De VAERS-gegevens van het CDC, dat verslag uitbrengt van Amerikaanse vaccinatieslachtoffers, gaven een duidelijke aanwijzing dat de vaccins massavernietigingswapens waren – 742.349 vaccinnemers kregen bijwerkingen (waaronder de dood) bestaande uit hartfalen, bloedstolsels, beroertes, hersenziekten, ontstoken ruggenmerg, toevallen, allergische reacties, auto-immuunziekten, artritis, miskraam, onvruchtbaarheid, doofheid, blindheid, spierzwakte en -verlies, en slaapstoornissen. In april 2022 gaf VAERS een gecombineerd totaal van 1.247.131 verwondingen en sterfgevallen aan. En omdat slechts 1% van de verwondingen door Covid-vaccins gemeld wordt, is het redelijk te verwachten dat de werkelijke sterfgevallen en verwondingen tot vijf maal hoger kunnen liggen. Geen enkel ander soort vaccin heeft in de afgelopen 30 jaar ooit in zo’n korte tijd zoveel letsel veroorzaakt.

En hoewel meer dan 1000 wetenschappelijke studies bewijzen dat de mRNA Covid-19 vaccins uiterst gevaarlijk zijn (met inbegrip van de gegevens van Pfizer zelf), en de gegevens van de Britse regering aantonen dat de Covid-vaccins meer mensen doden dan redden, blijven volksgezondheidsdiensten, ziekenhuizen, organisaties voor gezondheidszorg en de meeste artsen de volksgezondheid in gevaar brengen en de dodelijke prikken toedienen. Deze mede-samenzweerders van massamoord zijn als buiksprekerpoppen geworden, die alleen spreken als hun meesters hun mond opendoen – waardoor de misdaden tegen de mensheid zich opstapelen.

Tot op heden zijn er wereldwijd 11,74 miljard doses Covid-19 vaccins toegediend, waarbij de meeste landen een vaccinatiegraad tussen 60% en 86% te zien geven. En toch blijkt uit de huidige gegevens dat het aantal gevallen van Covid plotseling de hoogte in schiet, in bijna elke natie, met een stijging van maar liefst 53%, wat veel hoger is dan een jaar geleden. WTF is er aan de hand?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: