De psychologie van de hoax – Deel 4 – Het Stockholmsyndroom – commonsensetv.nl

de-psychologie-van-de-hoax-–-deel-4-–-het-stockholmsyndroom-–-commonsensetv.nl

21-05-22 12:39:00, Inleiding

Driemaal geprikt en voor de zekerheid ook nog dubbel geboosterd, stort men zich op het terras, gaat op vakantie, doet dure boodschappen en koopt peperdure benzine. ‘Men’ geeft van die hoge prijzen structureel de Russen de schuld. Dat spreekt! Voor het naïeve volk herneemt het ‘normale’ leven zijn loop. Althans, dat denken ze. Vergeet het maar want de Haagse gereedschapskist met alle nonsens rotzooimaatregelen staat slechts even aan de kant. Na de zomer, verkocht met zijn allen verkocht aan de EU middels de handtekening van een lid van het regiem op 23 mei aanstaande, zijn we pas echt de sigaar met dat digitale EU-paspoort. Het is dan slechts een kwestie van tijd of het regiem tovert als een derderangs goochelaar op een kinderfeestje, met veel bravoure de volgende bedreiging uit de hoge hoed; het gemuteerde virus. De zoveelste hoax… En een hoax was het en is het. De Wob-documenten bewijzen dat onomstotelijk.

Vergeet Ivermectine, vergeet hydroxychloriquine, Poetin blijkt het beste medicijn tegen corona want sinds de oorlog tussen Rusland versus Oekraïne hoor je daar niemand meer over. Wil je drie al dan niet geprikte Oekraïners in je huis? Geen probleem! Je bent een held! Drie maanden geleden mocht je je oma of opa nog niet omhelzen…

Dat die oorlog een hoax is bewijst de propaganda. Het aantal keren dat misleidende berichtgeving is doorgeprikt, is niet meer te tellen. En ja, die oorlog is voor alle burgers daar een ramp. Zoals altijd. In Afrika luidt het spreekwoord: ‘Als de olifanten vechten, is het gras altijd het slachtoffer’. Maar ook nu, net als tijdens de coronahoax, werpt de continue indoctrinatie vanuit het regiem, gesteund door de msm, zijn vruchten af. De massa volgt kritiekloos het regiem en gelooft alles wat op tv komt: ‘Héél Kiev ligt plat. Ik heb het zelf gezien. Op het NOS-journaal en dus is het waar’. En dat alles onder het motto: ‘Wanneer een schaap béé zegt, bedoelt het ook béé’. In Westen is de bevolking net zozeer het slachtoffer wegens de honderden miljarden die hun regiems uitgeven aan wapens voor de Oekraïne en andere flankerende maatregelen. Geld dat de regiems niet hebben waardoor de staatsschuld wordt verhoogd ten laste van de gewone man. Maar het volk gelooft heilig dat het allemaal waar is en moreel juist is en brengt, net als tijdens de coronahoax,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: