Dissident One:ㅤBolsonaro maakt duidelijk: “Brazilië zal het wereldwijde pandemieverdrag van de WHO niet ondertekenen!” – DissidentNL

dissident-one:ㅤbolsonaro-maakt-duidelijk:-“brazilie-zal-het-wereldwijde-pandemieverdrag-van-de-who-niet-ondertekenen!”-–-dissidentnl

21-05-22 07:00:00,

Brazilië, onder president Jair Bolsonaro, blijft een bolwerk tegen de mondiale Corona-tirannie, samen met alle andere samenzweerders van het destructieve globalisme, ondanks het feit dat de rechts-conservatieve regering voortdurend wordt aangevallen vanuit binnen- en buitenland, meldt Unser Mittel Europa.

Geen WHO pandemieverdrag in Brazilië

Nu, met het oog op het controversiële pandemieverdrag van de WHO, dat niets minder dan een mondiale gezondheidsdictatuur boven de rang van de nationale grondwetten zal vestigen, heeft Bolsonaro zich uitgesproken. In een interview, benadrukte Bolsonaro:

“Brazilië zal het pandemieverdrag van de WHO niet ondertekenen. Nationale soevereiniteit is niet iets dat aan de WHO moet worden overhandigd en waarvan afstand moet worden gedaan alleen maar om lid te worden van een club van schijnbaar geavanceerde naties”.

Pandemic treaty will die a natural death.
The tricks will not work.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: