Dissident One:ㅤCEO van Pfizer, Albert Bourla: Onze nieuwe pil laat de overheid gelijk weten of je hem wel braaf geslikt hebt – DissidentNL

dissident-one:ㅤceo-van-pfizer,-albert-bourla:-onze-nieuwe-pil-laat-de-overheid-gelijk-weten-of-je-hem-wel-braaf-geslikt-hebt-–-dissidentnl

21-05-22 10:00:00,

Medicijnen die de autoriteiten waarschuwen of je je aan de regels houdt. Het is alsof ze 1984 hebben gelezen en het te mild vonden.

Het is zover gekomen dat zij de krankzinnige samenzweringen voor iedereen aankondigen, en als je gewoon citeert wat zij zeggen, ben jij de complotgek.

Albert Bourla, CEO van Pfizer, legt de nieuwe technologie van Pfizer uit aan de menigte in Davos: “inslikbare pillen” – een pil met een piepkleine chip die een draadloos signaal naar de relevante autoriteiten stuurt wanneer het geneesmiddel is verteerd. “Stel je de naleving voor”, zegt hij.

Why is the CEO of Pfizer spreading conspiracy theories? https://t.co/7lPN6lP8zd

— Jimmy Dore (@jimmy_dore) May 20, 2022

Niets te zien hier mensen. De overheid kan via digitale technologie nagaan of je medicijnen hebt ingenomen. Want het is natuurlijk heel normaal om mensen op deze manier te dwingen ongewenste medicatie in te nemen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: