Dissident One:ㅤRusland herschrijft de kunst van de hybride oorlog – DissidentNL

dissident-one:ㅤrusland-herschrijft-de-kunst-van-de-hybride-oorlog-–-dissidentnl

21-05-22 06:00:00,

Het ijzersterke fictieve “verhaal” dat overal in NAVO-verband wordt opgedrongen is dat Oekraïne “aan de winnende hand is”.

Dus waarom zou wapenhandelaar Lloyd “Raytheon” Austin, omgevormd tot hoofd van het Pentagon, sinds eind februari letterlijk smeken om zijn telefoontjes beantwoord te krijgen van de Russische minister van defensie Shoigu, alleen maar om zijn wens eindelijk ingewilligd te zien?

Het is nu bevestigd door een van mijn top Intel bronnen. Het telefoontje was een direct gevolg van paniek, schrijft Pepe Escobar. De regering van de Verenigde Staten wil met alle middelen het gedetailleerde Russische onderzoek – en de opeenstapeling van bewijsmateriaal – naar de biowapenlaboratoria van de VS in Oekraïne in de kiem smoren, zoals ik in een eerdere column heb geschetst.

Dit telefoontje vond plaats precies na een officiële Russische verklaring aan de VN-Veiligheidsraad op 13 mei: we zullen de artikelen 5 en 6 van het Verdrag inzake het Verbod op Biowapens gebruiken om de biologische “experimenten” van het Pentagon in Oekraïne te onderzoeken.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: