Dissident One:ㅤWHO pleegt heimelijke staatsgreep om wereldwijde gezondheidsagenda van Gates en Big Pharma te dicteren – DissidentNL

dissident-one:ㅤwho-pleegt-heimelijke-staatsgreep-om-wereldwijde-gezondheidsagenda-van-gates-en-big-pharma-te-dicteren-–-dissidentnl

21-05-22 01:31:00,

Op initiatief van de regering Biden zal de Wereldgezondheidsorganisatie in november 2022, precies bij het begin van het volgende griepseizoen op het noordelijk halfrond, behoudens een wonder, een ongekende controle van bovenaf opleggen over de nationale gezondheidsvoorschriften en -maatregelen van de hele planeet. In wat neerkomt op een heimelijke staatsgreep, zal de WHO draconische nieuwe bevoegdheden krijgen om de nationale soevereiniteit in 194 VN-lidstaten terzijde te schuiven en hun gezondheidsmaatregelen te dicteren met kracht van internationaal recht. Het wordt soms het WHO-Pandemieverdrag genoemd, maar het is veel meer. Erger nog, het grootste deel van het WHO-budget is afkomstig van particuliere vaccingebonden stichtingen zoals de Gates Foundation of van Big Pharma, een enorm belangenconflict, schrijft F. William Engdahl.

Draconische nieuwe WHO-bevoegdheden

Iets heimelijk doen betekent dat je het op een geheimzinnige of verborgen manier doet, om te voorkomen dat het algemeen bekend wordt en er mogelijk verzet tegen ontstaat.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: