Heeft Rusland al gewonnen? Is het “Game Over” voor het Rockefeller Imperium?

heeft-rusland-al-gewonnen?-is-het-“game-over”-voor-het-rockefeller-imperium?

21-05-22 12:32:00,

Sam Parker, die schrijft voor Behind the News Network, heeft zojuist het tweede deel van een tweedelig artikel gepubliceerd, getiteld “Russia/Putin & the West”, dat veruit de beste analyse over het huidige Oekraïne-conflict en de wereldgebeurtenissen is die ik tot nu toe gelezen heb, omdat hij het in een historische context plaatst, en zich duidelijk baseert op inlichtingenbronnen die volledig in tegenspraak zijn met wat er uit de westerse mainstream media komt, schrijft Brian Shilhavy.

Deze site doet maar een paar artikelen per jaar, maar ze zijn grondig onderzocht, en ik heb er vorig jaar een gepubliceerd over de Wereldvoedselkartels, en u zult niets zo uitvoerig vinden als deze serie over wie de wereldvoedselvoorraden in handen heeft. Zie: Unmasking The Global Food Cartel: Is Massive Starvation and Population Reduction Their Next Move?

Sam Parker heeft duidelijk toegang tot inlichtingen op zeer hoog niveau, en “Sam Parker” is waarschijnlijk een pseudoniem, dus alle zoektochten die u doet om zijn identiteit te achterhalen, zullen waarschijnlijk mislukken.

De overheersende standpunten vandaag de dag, zelfs in de alternatieve media, volgen de “rechtse” vs. “linkse” paradigma’s, ervan uitgaande dat politici de nationale en wereldzaken in handen hebben. Als dit uw opvattingen weerspiegelt, dat uw bepaalde politieke filosofie superieur is aan die van de andere kant, of dat de Verenigde Staten een soort morele superioriteit hebben over andere naties, dan is dit NIET het artikel voor u.

Behind the News Network werkt, net als ik, vanuit de vooronderstelling dat de dingen in de wereld niet “zomaar” gebeuren, maar dat ze gepland zijn, en degenen die plannen maken en de lakens uitdelen zijn geen politici, maar rijke miljardairs die de financiën van de wereld beheersen.

De politici werken voor hen.

In het Westen hebben de laatste tijd twee “Joodse” families de financiële rijken gedomineerd, de Rothschilds in Europa, en de Rockefellers in de V.S.

Hier volgt de “Introductie” pagina van Behind the News Network:

Er zijn verschillende factoren betrokken bij de strijd om de wereldmacht. De meesten van ons hebben wel eens de ervaring gehad om in een kindertijdschrift te proberen het “verborgen plaatje” in een ander plaatje te ontdekken. Gewoonlijk krijgt men een landschap te zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: