Pandemie 2: Apenpokken waanzin

pandemie-2:-apenpokken-waanzin

21-05-22 08:37:00,

Apenpokken – het is de hippe nieuwe ziekte die de wereld overspoelt. Naar verluidt verschijnt zij bijna gelijktijdig in meer dan een dozijn verschillende landen op vier verschillende continenten, schrijft Off-guardian.org.

Zoals we in de begindagen van de Covid-pandemie schreven, is angst het enige dat zich sneller verspreidt dan de ziekte.

De media meldden op 7 mei het eerste Britse geval van apenpokken. Nog geen twee weken later zien we een aantal zeer bekende krantenkoppen. Zomaar… Pandemie 2: Apenpokken!! begint te spelen bij al uw favoriete angstporno nieuwsorganen.

Sky News vertelt ons dat de Britse “gevallen” van apenpokken “verdubbeld(!)” zijn… van 10 naar 20.

De BBC ging er heel subtiel mee om, door te blèren: “Apenpokken: Artsen bezorgd over impact op seksuele gezondheid”.

De New Scientist heeft zelfs het P-woord gebruikt, door te vragen “Kunnen apenpokken een nieuwe pandemie worden?”, en dan te antwoorden, in essentie, “waarschijnlijk niet, maar misschien ook wel ja!”. Ze houden hun opties open.

Science waarschuwt: “Vragen over uitbraak van apenpokken nemen toe naarmate het aantal gevallen toeneemt”.

The Mirror is al helemaal paranoïde geworden, met als kop: “Rusland overwoog apenpokken als biologisch wapen te gebruiken, beweert ex-sovjet wetenschapper”

Dat is dus één richting die het verhaal zou kunnen opgaan.

Voor alle duidelijkheid, “apenpokken” (wat dat in dit verband ook moge betekenen), is GEEN Russisch bio-wapen. Het is ook geen westers bio-wapen. Of een Chinees bio-wapen. Het is gewoon weer een paniekverhaal. En een overhaaste, halfslachtige ook nog.

Een van de tekenen dat de Covid-“pandemie” al in een vroeg stadium een psy-op was, was de snelheid waarmee de hysterie zich verspreidde. Verre van van hun fouten te leren, hebben de machthebbers besloten het deze keer nog sneller te doen.

Ondanks het feit dat het aantal “gevallen” nauwelijks in de tientallen loopt, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie een spoedvergadering bijeengeroepen, een vreemde gang van zaken als hun jaarlijkse vergadering letterlijk morgen begint. Maar ik denk dat als je een nieuw product lanceert, je alles moet doen om de hype op gang te krijgen.

Ondanks slechts twee “gevallen” in de hele Verenigde Staten, komt New York weer met maskeraanbevelingen.

Niemand heeft “lockdown” gezegd… nog niet. Maar Hans Kluge,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: