Carlo Maria Vigano – commonsensetv.nl

carlo-maria-vigano-–-commonsensetv.nl

22-05-22 05:43:00,                                                        Verklaring,           betreffende het overdragen van soevereiniteit aan de WHO           voor het beheer van noodsituaties op het gebied van de gezondheid

 

De komende dagen zullen de landen die lid zijn van de Wereldgezondheidsorganisatie stemmen over resoluties met betrekking tot de beheersing van pandemieën door de WHO. Deze resoluties zullen de soevereiniteit met betrekking tot de gezondheid van burgers overdragen aan een supranationaal orgaan dat grotendeels wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie en de Bill & Melinda Gates Foundation. Als deze resoluties met een meerderheid worden goedgekeurd, heeft de WHO in het geval van een pandemie de exclusieve internationale bevoegdheid om alle regels op te leggen, inclusief quarantaines, lockdowns, verplichte vaccinaties en vaccinpaspoorten. Er moet ook rekening worden gehouden met het feit dat deze organisatie immuniteit geniet en dat haar leden dus niet kunnen worden berecht of veroordeeld als ze misdaden begaan. Ongekozen technocraten zullen paradoxaal genoeg meer macht hebben dan de burgers door middel van hun democratische stem aan hun vertegenwoordigers verlenen.

 

Gezien het feit dat het inleveren van soevereiniteit door de wetten van elke natie als de misdaad van hoogverraad wordt beschouwd, en dat parlementen geen wetten mogen uitvaardigen die tegen de belangen van de natie ingaan, laat staan ​​de natuurlijke vrijheden en grondrechten schenden van de burgers die zij vertegenwoordigen, geloof ik dat het niemand zal ontgaan dat deze poging van de WHO om zich een macht toe te eigenen die eigenlijk aan individuele naties toebehoort, bedoeld is om elke vorm van verzet tegen de Agenda 2030 te belemmeren, die ook op het gebied van de gezondheidszorg beoogt de drastische vermindering van medische en ziekenhuisdiensten, de privatisering van de gezondheidsindustrie en ziektepreventie door middel van vaccins.

 

De psycho-pandemie heeft de slavernij van heersers, het politieke systeem, de media, de rechterlijke macht, de hele medische industrie en zelfs de Heilige Stoel zelf aangetoond om de dictaten van een groep functionarissen van een supranationale entiteit die een flagrante belangenverstrengeling heeft. De desastreuze nadelige effecten van het experimentele mRNA-serum worden nu pas erkend, terwijl velen terecht verwachten dat degenen die verantwoordelijk zijn voor deze beslissingen voor een onafhankelijke rechtbank moeten worden aangesproken.

 

Het klinkt daarom op zijn zachtst gezegd absurd dat er nu een wens om bindende beslissingsbevoegdheid te geven aan de WHO,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: