Dr. Coleman: “Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket”

dr.-coleman:-“zij-hebben-een-pandemie-gefaket,-zij-hebben-een-test-gefaket,-en-zij-hebben-een-geneesmiddel-gefaket”

22-05-22 05:27:00,

Er heerst een mythe dat de covidefraude voorbij is. Zelfs sommige samenzweerders en collaborateurs hebben dat gezegd – hoewel zij ongetwijfeld gewoon liegen en verkeerde informatie verspreiden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Feit is dat zij nog steeds prikken – nu prikken zij kleine kinderen met een experimenteel geneesmiddel dat niet werkt en niet veilig of nodig is – en zij negeren standvastig de schade die door de covid-prikken is aangericht en vinden tientallen nieuwe verklaringen voor de epidemie van myocarditis, beroertes, hepatitis en sterfte die in het kielzog van al die enorm winstgevende prikbeurten is ontstaan. Alle oorlogvoering is gebaseerd op bedrog en dit is oorlogvoering, dus bedrog is onvermijdelijk.

Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket.

Het digitale Covid-certificaat van de EU – de zogenaamde groene pas – is nog steeds in gebruik, wordt nog steeds gepromoot en uitgerold en is nog steeds een bedreiging voor onze vrijheid en ons voortbestaan. Als u vrij door de EU-zone wilt kunnen reizen, hebt u een certificaat nodig om te bewijzen dat u geprikt bent of dat u een negatieve test hebt gehad. In beide gevallen is het certificaat een afdoend bewijs van conformisme en van grote domheid.

En zo gaan zij natuurlijk door met de PCR-tests. Zij voeren miljoenen van deze nutteloze en gevaarlijke tests uit op ziekenhuispatiënten en reizigers. In sommige landen moeten honderdduizenden mensen de test dagelijks laten doen om hun baan te behouden. De vakbonden, die hun leden zouden moeten beschermen, zeggen niets of moedigen het testen actief aan. En het ziet er naar uit dat men van plan is de tests voor onbepaalde tijd voort te zetten – ook al is bekend dat de tests, net als de prikken, ondoeltreffend en gevaarlijk zijn.

Ik heb een jaar of twee geleden al gewaarschuwd voor de PCR-tests. Ik waarschuwde dat ze dodelijk en ondoeltreffend waren. En in juni 2020 waarschuwde ik dat de covid-testen gebruikt konden en zouden worden om DNA-monsters te verzamelen.

De polymerase kettingreactie procedures – PCR-tests voor u en ik – waren immers oorspronkelijk – jaren geleden – ontworpen om DNA-monsters te verzamelen.

Natuurlijk was de reactie een luid koor van hoongelach en de gebruikelijke stortvloed van scheldwoorden van de plaag van zogenaamde journalisten en zogenaamde factcheckers die de wereld zijn binnengevallen en die zouden beweren dat van hoge gebouwen afspringen een veilige hobby was,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: