EZAZ.NL:ㅤ‘Pandamned’, een documentaire van Marijn Poels

ezaz.nl:ㅤ‘pandamned’,-een-documentaire-van-marijn-poels

22-05-22 07:00:00,

Documentairemaker Marijn Poels heeft een geheel eigen stijl van filmen. Het is een gefilmde ontdekkingstocht van de filmer zelf. Poels bespiegelt in zijn documentaires de grote actuele thema’s zoals klimaat, duurzaamheid en de Corona.

Eerder maakte hij ‘Return to Eden’, ‘Paradogma’, ‘Uncertainty has settled’ en ‘Headwind 21’. Nu dus ‘Pandamned’.

De afgelopen twee jaar was de wereldbevolking in de ban van het coronavirus. Er zijn noodregimes ingesteld, burgerlijke vrijheden ontmanteld, bewakingsprogramma’s geïnstalleerd en een ongekend wereldwijd vaccinatieprogramma uitgerold.

Hebben we het juiste gedaan, of hebben we onbewust een deal met de duivel gesloten in ruil voor een voordeel? Door middel van kritische stemmen uit verschillende vakgebieden probeert PANDAMNED een totaalbeeld te schetsen en licht te schijnen op de duisternis. Een meedogenloze inventarisatie van onze tijd, die wereldomspannende organisaties, regeringen en grote tech-bedrijven liever hadden willen voorkomen.

Documentairemaker Marijn Poels neemt de kijker mee op een verhelderende reis door de opkomende absurde wereld van het “Nieuwe Normaal” en hoe we die nog kunnen voorkomen.

Het bekijken van de film is gratis. Een donatie voor de maker kan via zijn website.

Tags: corona  » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: