Niet te geloven dat het al apenpokkenseizoen is, en ik heb mijn Oekraïense decoraties nog niet eens weggehaald

niet-te-geloven-dat-het-al-apenpokkenseizoen-is,-en-ik-heb-mijn-oekraiense-decoraties-nog-niet-eens-weggehaald

22-05-22 06:47:00,

De voorspelling van Bill Gates dat de wereld te maken zou krijgen met een onverwachte uitbraak van pokken, gaat op wonderbaarlijke wijze in vervulling. Moeten wij verbaasd zijn? Ik weet dat ik het niet ben. Hier is de scherpe quote die Gates 6 maanden voordat het eerste geval werd opgetekend uitsprak, schrijft Mike Whitney.

“Er is waarschijnlijk ongeveer een miljard per jaar nodig voor een pandemie-task force op het niveau van de WHO, die toezicht houdt en eigenlijk doet wat ik “kiemspelletjes” noem, waarbij je oefent… Je zegt, Oké, wat als een bioterrorist pokken naar 10 luchthavens zou brengen? Weet u, hoe zou de wereld daarop reageren?” ∼ Bill Gates, Sky News, 6 november 2021

Men kan zich alleen maar verbazen over het buitengewone waarnemingsvermogen van Gates. Hij lijkt wel een soort Software Waarzegger die de toekomst kan voorspellen uit de ingewanden van dieren. Is dat het, of heeft hij een kristallen bol ergens weggestopt in de ingewanden van zijn landhuis aan Lake Washington? Wat het ook is, het is echt verbazingwekkend. Hier is meer van de World Socialist Web Site:

“Een ongekende uitbraak van het apenpokkenvirus heeft zich officieel verspreid naar 10 landen buiten Afrika, met op het ogenblik van dit schrijven 107 bevestigde of vermoede gevallen, in het Verenigd Koninkrijk (9 gevallen), Portugal (34), Spanje (32), Frankrijk (1), België (2), Zweden (1), Italië (3), Canada (22), de Verenigde Staten (2), en Australië (1).

Er is nog veel onbekend over de oorzaak van de uitbraak, die de meest geografisch verspreide en zich snelst verspreidende apenpokkenuitbraak is sinds het virus in 1958 voor het eerst werd ontdekt. In de komende dagen en weken zullen meer gegevens en wetenschappelijk inzicht naar voren komen, maar nu al heerst er grote ongerustheid in de wetenschappelijke gemeenschap en bij het publiek, die ruime weerklank heeft gevonden op social media.” (“Over 100 monkeypox infections detected in 10 countries as unprecedented outbreak spreads globally“, World Socialist Web Site)

Herhaal: De meest “zich snel verspreidende uitbraak van apenpokken sinds het virus voor het eerst in 1958 ontdekt werd.”

Ik vraag me af of dat “zich snel verspreidende” gedeelte iets te maken heeft met de manier waarop onderzoekers de “gain-of-function” van deze unieke ziekteverwekkers hebben aangepast om ze besmettelijker en dodelijker te maken?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: