Poetin versus Russische neocons

poetin-versus-russische-neocons

22-05-22 04:27:00,

Commentaar: Het lijkt erop dat uw Poetin terugkrabbelt, zoals Fortune gemeld heeft. Dat moet betekenen dat Oekraïne aan de winnende hand is! Antwoord: Ik heb gewaarschuwd dat Poetin een redelijk man is. De haat waarmee de Neocons hem blijven afschilderen is niet alleen oneerlijk, het is een strategische truc om je tegenstander te DEMONISEREN om je eigen positie te rechtvaardigen. Diezelfde tactiek hebben zij ook tegen Trump gebruikt.

Ik heb geprobeerd uit te leggen dat Poetin vandaag de ENIGE rationele wereldleider is. Ik heb gewaarschuwd dat als u Poetin verwijdert, u geschokt zult zijn over wat er achter hem staat. Poetin is achter de schermen in Rusland “zwak” genoemd, omdat hij te zacht is geweest voor Oekraïne. Al die opmerkingen over het aanvallen van Finland en Zweden komen van de tweede rang – niet van Poetin. Zelfs in Oekraïne heeft Poetin GEEN moeite gedaan om het land te veroveren. Het eerste wat je doet is het elektriciteitsnet uitschakelen, de communicatie, en dan de watervoorziening. De VS hebben dat gedaan door Irak binnen te vallen. Dat is een STANDAARD tactiek van oorlogsvoering. Het feit dat Poetin dat niet gedaan heeft, toont aan dat hij alleen geïnteresseerd was in de bevrijding van de Donbas, die overwegend Russisch is, schrijft Martin Armstrong.

Oekraïne heeft niets dan propaganda naar buiten gebracht. Zelfs het zogenaamde bloedbad van Boetsja is met beweringen gekomen. Er is GEEN bewijs van al die zogenaamde afgeslachte lijken. Ik heb vrienden in Donbas en ook in Kiev. Als u het waagt om een fles Russische wodka mee te nemen voor een diner met een Oekraïner in West-Oekraïne , dan is dat een ernstige belediging. De pure haat daar is onvoorstelbaar. Het staat op gelijke voet met de haat die in Ierland tussen Noord en Zuid heeft bestaan.

Ik waarschuw u, haal Poetin eruit, en u zult de ui afpellen en de Russische neocons vinden die de Amerikaanse neocons op gelijke voet haten. Ik vrees dat u zult zien dat Poetin er niet meer zal zijn voor de verkiezingen van 2024. Wie na 2024 de leiding neemt, kan zeer wel kernwapens gebruiken en Kyiv verpulveren. Poetin is nostalgisch over Kiev (Russische spelling) en beschouwt het als de eerste hoofdstad van de Russen – oorsprong van de Russen. Poetin zal Oekraïne niet platgooien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: