Waarheen Slava Oekraïners?

waarheen-slava-oekrainers?

22-05-22 08:00:00,

Als u wilt dat Oekraïne een toekomst heeft, moet u haar bevrijden van haar oligarchische parasieten en hun overbetaalde clowns. En dus, nu de evacuatie (ja, natuurlijk) van de Azovs van Mariupol achter de rug is, laten we de kosten tegen de baten afwegen, de dapperen salueren en de anderen bekritiseren. Het Beleg van Mariupol was in niets te vergelijken met Stalingrad, waar de tractorfabriek verpulverd werd door het Duitse XIV Panzer Korps, geholpen door meer dan 2.000 Luftflotte-aanvallen, om daarna steeds weer in andere handen over te gaan in gevechten van verdieping tot verdieping en van kamer tot kamer. En evenmin leek het beleg van Mariupol op het beleg van de gevangenis van Aleppo, waar heldhaftige Syrische soldaten, bewakers en gevangenen meer dan een jaar lang golven van door de Amerikanen geleide terroristen tegenhielden, voordat hun landgenoten hen naar hun eigen linies evacueerden, schrijft Declan Hayes.

Dit wil niet ontkennen dat sommige Azovs even dapper gevochten hebben als hun helden van het 6de Leger. Ongetwijfeld hebben zij dat gedaan. Maar omdat de staalfabriek van Mariupol ontworpen was om een nucleaire aanval te weerstaan, was het voor hen de perfecte plaats om zich te verschansen tot de 7de Cavalerie arriveerde, wat wel het geval was in Aleppo, maar niet in Mariupol of Stalingrad, van waaruit bijna alle overgebleven 91.000 Duitse soldaten uiteindelijk op 2 februari 1943 “geëvacueerd” werden.

Het is een feit dat de militanten van Azov, net als de soldaten van de Wehrmacht, door hun corrupte leiders op het slechte pad naar Russische krijgsgevangenschap werden geleid. En dat niet alleen, maar hun vrouwen en minnaressen, van wie velen zelf die-hard nazi’s zijn, worden nog steeds om de tuin geleid met hun verbrijzelde Slava-Oekraïense dromen van racistische verovering.

De Azov EEVS

De echtgenotes en vriendinnen (EEVS) van de Azov Nazi’s zijn serieuzer volk dan de EEVS van Engelse voetballers, die de laatste tijd voor Engelse rechtbanken een spektakel van zichzelf hebben gemaakt. Zij zijn in Rome geweest, waar zij de Paus gesmeekt hebben om in te grijpen, en een van hun Mandarijnsprekers heeft zelfs namens hen allen een beroep gedaan op President Xi. President Xi heeft, helaas, een volle werklast en is vaak genoeg om de tuin geleid om zich niet voor de gek te laten houden door Katerina Prokopenko en Yulia Fedosiuk,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: