Oekraïense regering dient wetsvoorstel in om officieren in staat te stellen zich overgevende Oekraïense legertroepen te doden

oekraiense-regering-dient-wetsvoorstel-in-om-officieren-in-staat-te-stellen-zich-overgevende-oekraiense-legertroepen-te-doden

25-05-22 05:17:00,

Afgevaardigden van de partij van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky hebben een nieuw wetsontwerp ingediend om commandanten toe te staan hun soldaten te DODEN, ten einde de massale overgave van de Oekraïense troepen en hun vlucht uit hun stellingen te stoppen, schrijft Hal Turner.

Het wetsvoorstel heeft het nummer 7351 en is gepubliceerd op de officiële website van de Verkhovna Rada, dat is de wetgevende macht van Oekraïne:

Een Oekraïne-naar-Engels vertaling, online gedaan, laat de details zien:

Klik voor groot.

Dus terwijl het ene deel van het wetsontwerp spreekt over “geen kwaad doen” zegt het volgende deel van het wetsontwerp dat een commandant een ondergeschikte het bevel kan geven om WAPENS TE GEBRUIKEN om de troepen tegen te houden. d.w.z. te vermoorden. Zij VERWIJDERDEN het gedeelte dat voorheen luidde “indien niet de dood veroorzakend!!!”

Dit is het niveau van fanatisme in de regering van Oekraïne. Eenvoudig gezegd, zij verliezen de oorlog, zij WETEN dat zij aan het verliezen zijn, en zij schijnen er krankzinnig van te worden.

Een nieuwe wet aannemen om hun eigen troepen te VERMOORDEN???

Is – dit – de steun van de Amerikaanse belastingbetaler waard? Is – dit – de steun van de van de NAVO waard?

Neen.

Het is tijd om Oekraïne te vertellen dat deze situatie te ver is gegaan, en dat ze vrede moeten sluiten met Rusland. Iets anders doen, zou ons in het Westen net zo krankzinnig maken zoals het in Oekraïne schijnt te vergaan.

ERGER…

De commandant van de 36e mariniersbrigade meldt persoonlijk dat hij meer dan 50 dode soldaten had, terwijl het opperbevel ze opschreef als “deserteurs” en “vermisten in actie.”

De gevangengenomen commandant van de mariniers vertelt van een mislukte poging tot een tegenaanval door de AFU, die resulteerde in de volledige vernietiging van konvooien met militair materieel en de eliminatie van het grootste deel van het personeel. Nadat hij zich in burgerkleding had omgekleed, probeerde hij de stad in te gaan en zich tussen de burgers te verbergen, maar hij werd door de commandant van Donetsk betrapt en gevangengenomen.

Hij zegt dat hij het bevel had gekregen om de gedode ondergeschikten direct bij zijn stellingen te begraven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: