RubikonNews:ㅤDe studie zwendel

rubikonnews:ㅤde-studie-zwendel

27-05-22 02: 00,

door Joseph Mercola

De onthullingen werden gepubliceerd in The British Medical Journal (BMJ). In zijn verslag van 2 november 2021 schreef onderzoeksjournalist Paul Thacker:

“De onthullingen over gebrekkige praktijken bij een organisatie voor contractonderzoek die betrokken was bij de uitvoering van Pfizer’s cruciale COVID-vaccintestudie 19 doen vragen rijzen over de integriteit van de gegevens en het toezicht op de naleving van de regelgeving. (…) (Voor) onderzoekers die die herfst op meerdere locaties in Texas het vaccin van Pfizer testten, kan snelheid ten koste zijn gegaan van de integriteit van de gegevens en de veiligheid van de patiënt. (…) Het personeel dat de kwaliteitscontroles uitvoerde, werd overweldigd door de hoeveelheid problemen die werd gevonden.” (1).

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: