Redactionele aanbeveling: – De zaak Nathalie: militairen bevestigen informeel Nathalie’s verklaringen – Justitie beschermt de Diepe Staat

de-zaak-nathalie:-militairen-bevestigen-informeel-nathalie’s-verklaringen-–-justitie-beschermt-de-diepe-staat

28-05-22 10: 47: 00,

pts20220520013 Media/Communicatie

Satanisch-ritueel kindermisbruik – “Slachtoffers Missie” verslagen uit Zwitserland

Bazel/Solothurn/Dornach (pts013/20.05.2022/10: 45) –

Het nu 9-jarige meisje Nathaliemeldde satanisch-ritueel misbruik te hebben meegemaakt, door en met de hulp van haar eigen vader. Uit goed ingelichte militaire kringen werd vernomen dat ondergrondse installaties in het gebied Oppenau/Zwarte Woud en in de omgeving van Bazel met de grensdriehoek werden schoongemaakt. Verwacht wordt dat spoedig tastbare bewijzen op tafel kunnen worden gelegd, waaronder namen van betrokken personen en bijzonderheden over reeds uitgevoerde militaire operaties. Nathalie ontmoette Yves Rausch uit Oppenau via haar vader en herinnert zich haar ervaringen in de ondergrondse installaties en tunnels in het Zwarte Woud. Zij getuigde dit zowel bij een Duits openbaar ministerie als rechtstreeks voor de hut van Yves Rausch in aanwezigheid van de Duitse recherche. Alles wat Nathalie had beschreven, bleek echt te zijn (zie punt 4: plaats delict).

“Kijk eindelijk … Ritueel geweld en mensenhandel zijn zo erg dat de meeste mensen er niet graag mee te maken hebben – maar dat is wel nodig als we de slachtoffers willen helpen … kinderen verzinnen dit soort dingen nooit zelf. Dit zijn verwijzingen naar dingen die zij werkelijk hebben gezien en meegemaakt. Dat moet je heel serieus nemen’ … Bron: https://www.rubikon.news/artikel/endlich-hinschauen

1. Achtergrondverhaal

https://www.pressetext.com/news/der-fall-nathalie-staatsanwalt-und-kesb-gemeinsamer-angriff-auf-mutter-und-kind-.html (Delen 1 – 6 in de link hieronder)

2. Oorlog op twee fronten

Het aanvalsfront bestaat uit officieren van justitie, rechters, politie, vertegenwoordigers van de KESB, artsen, psychologen, deskundigen, kortom vertegenwoordigers van de Deep State (“elite”). De verdedigingslinie bestaat uit het minderjarige meisje Nathalie, haar moeder, naaste familieleden, een kleine kring van vrienden, d.w.z. normale burgers (“nutteloze eters”). De Diepe Staat wil deze oorlog winnen “by hook or by crook”. Zij kan niet geïnteresseerd zijn in opheldering. Anders zou het zichzelf moeten veroordelen. Dus haalt het alles uit de kast om het te verdoezelen.

3.

” Lees verder