Redactionele aanbeveling: – Chantal Frei: “IK SPREEK! Mijn leven en mijn afscheid van Satanisch ritueel geweld” – Insiderverslag van een overlevende…

chantal-frei:-“ik-talk!-mijn-leven-en-mijn-afscheid-van-satanisch-ritueel-geweld”-–-insiderverslag-van-een-overlevende

30-05-22 08: 19: 00,

pts20220509012 Media/Communication

Satanic ritual child abuse – “Victims Mission” reports from Switzerland

Geneva (pts0 –

“De schrijfster Chantal Frei (pseudoniem), die opgroeide in het westen van Zwitserland, was nog maar zes jaar oud toen satanisten besloten haar te veranderen in een ‘Moeder van de Duisternis’. Ze had al een enorme marteling overleefd. Daarom achtte de sekte haar voldoende sterk, slim en intelligent om haar op te leiden in de kring van de Illuminati … Tijdens wrede rituelen ontmoette ze staatshoofden, edelen en beroemdheden… Plaatsen en personen, waarvan sommige ook door andere overlevenden worden genoemd, illustreren de huiveringwekkende omvang van een afschuwelijk duister fenomeen dat in de vakliteratuur bekend staat als ritueel geweld.” (Citaten uit de omslagteksten)

Deze publicatie laat vooral de auteur aan het woord door citaten uit haar boek of video’s te citeren. Het feit dat Chantal Frei “praat” is geenszins vanzelfsprekend, aangezien zij jarenlang onderworpen was aan een zwijggelofte die haar door Mindcontrol was ingeprogrammeerd. De doodsbedreigingen tegen haar zijn nog steeds geldig. Parallellen met verslagen van andere overlevenden, zoals in de zaak Nathalie*, vergelijkingen van plaatsen delict, vergelijkbare daderstrategieën of identieke daderkringen zijn punten voor verder onderzoek.

Opgelet: Sommige citaten kunnen verontrustend zijn en zijn niet geschikt voor kinderen.

Chantal Frei: “ICH REDE! Mijn leven en uittreding uit satanisch ritueel geweld”
Chantal Frei noemt prominente pedo-criminelen in deze video van 3 mei 2022 met Marcel Polte (auteur) en Jo Conrad (BEWUSST.TV): https://www.youtube.com/watch?v=n1716262pBw

Citaten uit het boek:

“Mijn speciale toewijding gaat uit naar al mijn kinderen! Ik ken jullie nog niet allemaal! Ik moest je baren in de sekte. Zeker weten. Je zit diep in mijn hart! Ik hou van je … Ik schrijf dit boek ter nagedachtenis aan alle slachtoffers en voor alle overlevenden… Mijn belangrijkste dank gaat in de eerste plaats en altijd uit naar God, mijn hemelse Vader, die altijd bij me was, me hielp om er uit te komen en me altijd moed en vertrouwen gaf …” (Page 19)

“In de kelder werd ik in een kooi gestopt … De kapel is erg oud en de kelder zag er ook zo uit. Er hingen tralies en kettingen aan het plafond … vaak werden we naakt in de kooien opgesloten of alleen gekleed in een kort, wit, met bloed besmeurd jurkje … Ik werd uit de kooi gehaald en vastgeketend. Dus hing ik daar naakt en werd verkracht door een of meer mannen … Ze waren allemaal naakt… maar droeg een zwarte bivakmuts… Ik moest ook toezien hoe andere kinderen werden misbruikt, gemarteld, verkracht en soms vermoord.” (Page 20)

“God wees mij erop dat ik moest praten en waar ik moest beginnen. Ik deed dat beetje bij beetje en beetje bij beetje werd mijn taalprobleem opgelost … Ik had al mijn hele leven last van mijn zwijgen. Maar op dat moment heeft God persoonlijk dit spreekverbod opgeheven… vandaag spreek ik! Met Gods hulp, ik praat!” (Pagina’s 24, 25)

“Ik was toen niet in een tunnel, maar in een vliegtuig. Waarschijnlijk in een vrachtvliegtuig of in een bagageruim. Ik weet het niet. Deze mannen behoorden tot het leger; het waren Amerikaanse soldaten die mij hadden ontvoerd. Ontvoerd door mijn familie van herkomst … Mijn vader [Fussnote: Damit meine ich hier und weiterhin meinen Kultvater, denn meine wirklichen Eltern habe ich bis heute noch nicht gefunden. Deshalb bezeichne ich auch im Folgenden mit Mutter, Eltern oder Familie eben jene Personen, bei denen ich aufgewachsen bin] stond terecht in het begin 2000 … Hij werd aangeklaagd op verdenking van seksueel misbruik van zijn kinderen en andere kinderen in de buurt. Na een paar jaar politieonderzoek werd hij vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Ik vraag me nog steeds af wat er precies is onderzocht gedurende deze vele jaren. Waarom duurde het zo lang? En waarom? (Seiten 26, 27)

“Meine Grosseltern väterlicherseits waren beide Satanisten … Vandaag weet ik dat mijn vader ook een Satanist was… die kinderen ’s nachts seksueel misbruikte en martelde. Mijn moeder werd waarschijnlijk gekozen omdat ze leed aan dissociatieve identiteitsstoornis [Fussnote: Eine psychische Störung, bei der Betroffene ungewollt mehrere Persönlichkeitszustände mit unterschiedlichen Identitäten annehmen] … Mijn oom, die dicht bij me stond, zat ook in de Satanistische kring.” (Seiten 28, 29)

“Unser Kinderarzt war … was ook een sekte lid. Ik was dus zeer goed “ingebed” en alles was perfect georganiseerd voor gewelddadige misdaden. Alles was bedekt. Iedereen dekte voor iedereen…” (Page 31)

“Zo nu en dan kreeg ik … een zoete siroop. Vandaag weet ik dat er drugs in opgelost waren. Kinderen in deze kringen krijgen vaak drugs toegediend om hen meegaand te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat zij zich niet veel dingen herinneren (zoals waar zij naartoe zijn gebracht). De deur van de VW-bus werd geopend door mijn vader. Ik stapte op de bus… Mijn pyjama werd door mijn vader uitgedaan en ik kreeg een klein wit jurkje aan. Waarschijnlijk gemaakt van wit linnen. Kleine fijne naaldjes zaten overal op mijn lichaam en ik begon te bloeden. Er zaten bloedvlekken op de jurk… Ik was voorbereid op een ritueel. De witte jurk met de bloedvlekken had een speciale betekenis voor de mannen in de kelder … Ik was de uitverkorene voor deze avond. Ik keek achter de rekken in de VW bus. En plotseling zag ik ogen naar me kijken. Het waren de ogen van andere kinderen. Kinderen die mijn vader in de bus verstopt had. Kinderen uit het buitenland. Hun huid was soms donkerder dan de mijne. Ze hebben geen woord gezegd. Wij kinderen wisten dat we niet mochten praten.” (Page 33)

“Enkele in het zwart geklede mensen verzamelden zich voor deze ene kapel in Valeyres-sous-Rances, VD in Zwitserland [Fussnote: VD ist das Kürzel für den Kanton Waadt in der Schweiz] … De kinderen die in de kelder werden geofferd, werden met een mes gedood. Ik weet nog dat ik een kind aan een ketting boven het vuur zag hangen, hangend aan zijn voeten. Een dader pakte een mes en sneed het kind van boven naar beneden, van de intieme zone tot aan het hoofd … Ik schrijf hier geen horrorboek. Omdat geen enkel horrorboek ook maar in de buurt komt van wat ik daar heb meegemaakt en gezien. En ik weet dat zoiets nog steeds gebeurt! … Het uitschot van de aarde handelt hier… Het is zelfs meer kwaad dan diep kwaad…” (Seiten 34, 35)

“Nach einer Weile wurde mein Vater wütend. Hij hield er niet van om ons plezier te zien maken. Hij startte zijn auto en raakte de jongen. De jongen viel en mijn vader reed met zijn auto over hem heen voor mij. Dit gebeurde op klaarlichte dag … die parking blijft in mijn geheugen gegrift als de plaats waar kinderen werden uitgewisseld en waar een moord plaatsvond.” (Page 39)

“De buurman had me gebeld … Er lag een van die meisjes op de houten vloer in een aangrenzende kamer… Ze lag daar gewoon. Ze was dood… De buurman zat naast haar. Hij had een groot mes in zijn hand. En een vork. Hij beval me tegenover hem te gaan zitten, tegenover het meisje. Toen sneed hij een stuk van haar rechterheup af en begon het vlees op te eten. Ik werd gedwongen het ook te eten. Ik werd gedwongen tot kannibalisme. Ik had geen keus. Het vermoorde meisje was ongeveer dertien jaar oud, denk ik. Ik was ongeveer tien…” (Pagina’s 39, 40)

“Als slachtoffer noem ik dit hersenspoeling en manipulatie door herhaaldelijk opgewekt, gericht geweld en marteling – en seksueel, fysiek, psychisch en spiritueel – met als doel de slachtoffers volledig afhankelijk te maken, zodat zij bevelen op commando uitvoeren om de sekte te dienen.” (Page 41)

“Hoe kan een meisje van een jaar of acht in vredesnaam baby’s klaarmaken voor seksueel misbruik? … Is het zelfs mogelijk? Het trieste antwoord is: Ja, dat is het wel! En de daders, waaronder wetenschappers, psychiaters, psychologen, doktoren en andere hoog opgeleide mensen, weten heel goed dat het werkt.” (Page 47)

“Achter de Illuminati zitten maffia-achtige structuren… Net als de maffia hebben zij loyale mensen die actief zijn in de politiek, de politie, de rechterlijke macht, het bedrijfsleven, de academische wereld, enz. Dus vormen ze een machtige ondergrondse organisatie. Zij hebben slaven nodig voor pornografie, pedocriminaliteit, mensenhandel, wapensmokkel, drugssmokkel en -verkoop, mensen die heimelijk codes dragen (militaire codes) of illegaal geld naar organisaties smokkelen. Paramilitaire groepen worden vanaf hun kindertijd getraind en opgeleid. En huurmoordenaars en moordenaars worden getraind.” (Page 52)

“In de ‘snuff video’s’ is te zien hoe kinderen of volwassenen worden misbruikt, gemarteld en tot het einde toe worden meegenomen en gefilmd. Tot het einde betekent dat ze voor de camera worden gedood. Ik was daar getuige van… Er is kinderhandel. Ze moeten hun ‘goederen’ ergens vandaan hebben… Een andere bron zijn kinderen uit eigen gelederen die niet geregistreerd zijn. Het werkt als volgt: zij splitsen andere “ego-toestanden” af en creëren zo persoonlijkheidsdelen die op hun beurt kinderen baren voor de sekte. In therapeutenkringen worden deze slachtoffers “fokkers” genoemd. Dit is mij ook overkomen. Ik heb kinderen gebaard waarvan ik niet weet waar ze zijn of wat er met hen is gebeurd. Omdat ze van me werden weggenomen zodra ze geboren waren.” (Page 53)

“Toen ik ongeveer zes jaar oud was, werd ik naar een vakantiekamp in België gebracht. Het werd gehouden op Kasteel Amerois … Wij kinderen moesten ons daar naakt uitkleden. We kregen allemaal een paar platte, bruin-beige schoenen en moesten die aantrekken. Toen gingen we het bos in. Het was een jachtspel. Er waren veel herten, honden en jagers. De rol van ons kinderen was om het hert te spelen. We werden naakt door het bos achtervolgd. Ik weet nog dat ik doodsbang was. Dus ik rende voor mijn leven… Ik hoorde geweerschoten en geschreeuw van kinderen in het bos… Het jongetje, dat zich Marc noemde, liet me een grote stapel bladeren zien en zei dat ik me daarin moest verstoppen … Dat was mijn redding… Mijn rechter dij deed veel pijn en er liep bloed langs mijn dij. Ik was neergeschoten… Mijn overleving werd gevierd. En ook Marc’s overleving. De viering bestond uit seks. Seks met volwassenen. Seks met dieren, en dan uiteindelijk seks tussen mij en Marc. Hij kreeg een staaf in zijn penis en beval me te penetreren… In deze toestand van pijn en complete verwarring werd mij gevraagd of ik in de toekomst alles zou doen wat zij van mij verwachtten. In ruil daarvoor, zouden ze me leven geven.” (Seiten 57, 58, 59)

“Es passierte auf dem Friedhof in Rances VD, Schweiz. Ik moet toen een jaar of zeven geweest zijn… Hoe dan ook, ik herinner me dat het donker was… Er werd een mes in mijn hand gezet… Ik zag een jongetje van een jaar of vier met blond haar… Ik wist dat ik dit moest doen, anders zouden ze mijn moeder vermoorden of mijn broers en zussen … Ik moest de keel van de jongen doorsnijden… Het bloed van de jongen werd opgevangen in een kom. Iedereen had ervan gedronken… Ik werd gedwongen verschillende seksuele handelingen uit te voeren op deze dode jongen. Dit was mijn ritueel van stilte. Ik wist dat als ik weigerde, ik ook in zo’n kist zou eindigen. En zwijg voor altijd. Dat is wat de daders soms deden. Stop kinderen in doodskisten en begraaf ze. Ik heb dit ook meegemaakt. Na een bepaalde tijd – ik heb geen idee hoe lang het in beide gevallen duurde – wordt u er weer uitgehaald. Of niet… Ik heb ze kinderen levend zien begraven.” (Pagina’s 64, 65, 66)

“Ik herinner me niet aan hoeveel kinderoffers ik heb moeten deelnemen tot ik mijn ‘opleiding’ beëindigde. Maar ik herinner me er een heel duidelijk. Het vond plaats in Six-Fontaines VD in Zwitserland … We waren allebei even oud: een jaar of acht … Het vlees van dode kinderen, dat vervolgens werd geconsumeerd en gedeeld als een ‘lichaam’. Op deze manier moest ik hun ‘communie’ met Satanisten vieren. Zo onschuldig mogelijk bloed en lichaam. Een satanisch avondmaal ter ere van Satan, hun god.” (Page 68)

“Ik ben er ook getuige van geweest dat organen uit levende baby’s werden verwijderd. Ik weet ook dat hier illegale orgaanhandel achter zit, uitgevoerd door zeer gerespecteerde mensen, waaronder beroemdheden.” (Page 76)

“Ik hoorde muziek en gezang. Het was een feestelijke sfeer. Ik zat onder aan een trap temidden van andere mensen toen een man die op een soort podium stond mij vroeg bij hem te komen. Ik kreeg een groot gebogen mes… Ik kende de man. Hij was een zeer bekende Oostenrijkse zanger en entertainer, die ik Paul Heinrich zou willen noemen. Ik weet niet meer hoe het gebeurde, maar ik wist toen dat het een huwelijksfeest was. Mijn huwelijk met Satan. Ik heb Satan niet in levende lijve gezien, maar Paul Heinrich speelde mijn man tijdens deze ceremonie. Hij modereerde en begeleidde de festiviteiten… Sommige mensen waren aanwezig op het feest … Bekende aristocraten, politici, acteurs, beroepssporters, een stichter van een organisatie voor orgaandonatie … de vrouw van een president… Dit ritueel vond plaats in Barcelona in de Sagrada Familia.” (Pagina’s 82, 84, 85)

“Dit was in het bos bij Vuiteboeuf VD … Ik vond ook de hut waar wij kinderen moesten wachten tijdens mijn onderzoek. De kinderjachten vonden toen op klaarlichte dag plaats.”(Page 93)

“Zwijgen is het sterkste wapen van de daders. En ze gebruiken het op de slachtoffers op een gerichte en bekwame manier. Zogenaamde “stilte-rituelen” worden steeds opnieuw uitgevoerd. En dit gebeurt al in de vroege kinderjaren, wanneer het kind begint te spreken. Dit betekent dat na een ritueel nog een ritueel wordt uitgevoerd om wat gebeurd is onder ede te bezegelen. Dit omvat methoden zoals levend begraven worden, bijna gestikt worden of bijna verdronken worden. Of meemaken wat er gebeurt met een ‘verrader’, levend verbrand of geofferd worden, of dat hun huid eraf gevild wordt terwijl ze nog leven. Als dergelijke moorden dan bijvoorbeeld in een paarse kamer worden uitgevoerd, wordt tegelijkertijd het zwijgen van het slachtoffer versterkt, omdat de reeds voorgeïnstalleerde kleurenprogrammering op een nieuw trauma stuit.” (Page 149)

“De daders zijn meesters in het toedekken en zijn tot op hoog niveau georganiseerd met politie, officieren van justitie, politici. Als u als betrokkene een klacht wilt indienen, moet u een zeer moeilijke beslissing nemen. Ten eerste, je bent een wespennest aan het ophitsen… Ten tweede, men wordt heel vaak niet geloofd op een politiebureau… Omdat de daders professionals zijn, is er bijna altijd geen solide bewijs. Maar het grootste probleem is volgens mij dat georganiseerd ritueel geweld niet als zodanig kan worden aangegeven, omdat het wetboek van strafrecht niet in een dergelijke strafbaarstelling voorziet. Je kunt aangifte doen van verkrachting, moord, huiselijk geweld en dergelijke, maar ze worden allemaal apart bekeken. Dit helpt de betrokkenen niet en zij kunnen in groot gevaar worden gebracht omdat zij als verraders moeten worden gestraft volgens de regels van de sekte. Zelfs de Duitse BKA [Fussnote: Bundeskriminalamt] zegt ritueel geweld niet als een apart fenomeen te traceren.” (Seiten 173, 174)

“Heilungsprozess … Daarna, maar ook tijdens dit proces, sprak ik er met God over. Ik mocht toen Zijn oneindig grote liefde voor mij ervaren en voelen. Ik bad en deelde mijn pijn met Hem. Deze pijn was groot. Het is het ergste voor mij dat ik een dader moest worden… Ik vertelde hem hoeveel spijt ik had van alles wat er gebeurd was. Ik huilde en smeekte urenlang, zelfs hele dagen en nachten … Ik sprak met mijn Vader in de hemel van hart tot hart … Ik voelde me geaccepteerd en begrepen als een kind door een liefhebbende en goede vader.” (Seiten 197, 198)

Bestellmöglichkeit:
https://www.amazon.de/ICH-REDE-Ausstieg-satanisch-ritueller/dp/B09MJ1LNZL/ref=bewussttv-21

Weitere Informationen:
Chantal Frei, dt.
https://www.youtube.com/watch?v=n1716262pBw
https://www.radiomaria.ch/de/programm/tagesprogramm?info=202203171000&title=Lebenshilfe
https://www.youtube.com/watch?v=ceYXZN-S15Q
https://www.youtube.com/watch?v=hdHhKCxogpc
https://www.youtube.com/watch?v=27sG7XGcO6I

Cathy O’Brien, dt.
https://www.bitchute.com/video/sl8xhpyJBq9o

Nathalie, dt.*
https://www.pressetext.com/news/der-fall-nathalie-staatsanwalt-und-kesb-gemeinsamer-angriff-auf-mutter-und-kind-.html

MK-Ultra Opfer, dt. (1)
https://youtu.be/mmrLcwe6rJ4

MK-Ultra Opfer, dt. (2)
https://www.wakenews.tv/watch.php?vid=e1e74d7b0

Svali, dt.
https://www.nexus-magazin.de/artikel/lesen/das-svali-material-im-innersten-zirkel-der-illuminati-teil2

Ally Carter, engl.
https://drdannielleblumenthal.wordpress.com/2021/11/10/ally-carter-interviewed-by-stew-peters-11-10-2021-machine-transcript

Britney Spears, engl.
https://newspunch.com/britney-spears-i-was-subjected-to-satanic-illuminati-rituals

Arizona Wilder, engl.
https://www.youtubev=c2ioRBNriG8

Survivors Stories, engl.
https://cathyfox.wordpress.com/2021/12/29/survivors-stories-2021

http://www.vaterunserinderhölle.de/rituelle-gewalt/index.html

https://report24.news/neue-doku-reihe-die-schockierende-realitaet-von-menschenhandel-und-ritueller-gewalt

https://bewusst.tv

https://www.guidograndt.de

https://www.dnwo.de

https://www.gdib.eu/der-fall-der-kabalen-10teilige-doku

https://www.youtube.com/watch?v=35_WIBoTWVU

https://www.youtube.com/watch?v=JXAWeQw5fYs

https://www.youtube.com/watch?v=axHhpM3z9b4

https://healthimpactnews.com/2021/fbi-declassifies-files-on-the-cias-involvement-in-satanic-ritual-abuse-and-child-sex-trafficking

https://thebl.com/world-news/colombian-gang-sold-babies-for-satanic-rituals-and-adoption-to-gay-couples-in-europe.html

https://stopworldcontrol.com/abuse

https://humansbefree.com/2014/06/european-royals-allegedly-killing-children-in-human-hunting-parties-4-eyewitnesses-testify.html

https://fightingmonarch.com/2019/11/17/hunting-humans-the-most-dangerous-game

https://docs.google.com/document/d/10rhS0nPTBclitG3PJB20ei0Rbr05WzeOsjjYz1-zo2A/mobilebasic

https://www.bitchute.com/video/AEw AFxUdByoc

https://nationalfile.com/video-australian-broadcasting-corporation-airs-weird-satanic-scene-during-botched-broadcast

https://critical-news.de/satanismus-teil-1-aktuelle-bedeutung-und-erste-einordnung

https://critical-news.de/satanismus-teil-2-ritueller-missbrauch-und-menschenopfer

https://critical-news.de/satanismus-teil-3-ueber-die-diversitaet-des-satanismus

https://critical-news.de/satanismus-teil-4-quellenkritik-der-fall-dutroux-kindersatanismus-und-cthulhu-mythos

https://critical-news