Redactionele aanbeveling: – Theorie dat virussen ziekte veroorzaken klopt niet! – Gareth Icke interviewt Thomas Cowan over bewijs

theorie-dat-virussen-ziekte-veroorzaken-klopt-niet!-–-gareth-icke-interviewt-thomas-cowan-over-bewijs

02-06-22 06:43:00,

Home » Wetenschap » Theorie dat virussen ziekte veroorzaken klopt niet! – Gareth Icke interviewt Thomas Cowan over bewijs

Voormalig arts Thomas Cowan legt in een interview met Gareth Icke uit dat de viruskeizer geen kleren aan heeft. Samen met Andrew Kaufman en Stefan Lanka heeft Cowan voldoende geld ingezameld om eindelijk de controle-experimenten uit te voeren die in 70 jaar virusonderzoek nooit zijn gedaan, maar wel gedaan hadden moeten worden. Door deze controle-experimenten, die Stefan Lanka heeft uitgevoerd, is nu onomstotelijk vast komen te staan dat de theorie dat virussen ziekte veroorzaken niet klopt.

Ondertiteling: Sietske Hoogenboom
Voor het bekijken van de Video: klik hier

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.

Ga regelmatig kijken!

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief