Redactionele aanbeveling: – De bekende aartsbisschop Carlo M. Viganò in het Corona-comité

de-bekende-aartsbisschop-carlo-m.-vigano-in-het-corona-comite

03-06-22 06: 07: 00,

Italian Archbishop Carlo Maria Viganò is an exceptional figure in the Catholic Church hierarchy. “Als opvolger van de apostelen” voelt hij zich toegewijd aan de onvoorwaardelijke waarheid en stelde hij onophoudelijk kerkschandalen aan de kaak die in de doofpot waren gestopt door paus Franciscus, die hij voortaan ook scherp bekritiseerde wegens medeplichtigheid aan de doelstellingen van een NWO van de mondiale elites. Met grondige kennis van zaken analyseerde hij publiekelijk de achtergronden van de Corona-“pandemie”, de oorlog in Oekraïne en de energiecrisis. Nu was hij ingegaan op de uitnodiging van de Corona-commissie en verschenen op haar 106. Sitzung am 27.5.2022 telefonisch zugeschaltet. Hieronder publiceren wij de transcriptie van de Duitse vertaling, waarvoor de lezer “leo” hartelijk wordt bedankt.

Im Video der 106. Sitzung beginnt die Anhörung ab min. 02: 48: 08. De Duitse vertaling van de opmerkingen van de Italiaanssprekende aartsbisschop is gelijktijdig gebeurd, hetgeen de soms wat hobbelige woordkeus verklaart. (hl)

Carlo Maria Viganò (2013)
(Wikipedia)

Advocaat Viviane Fischer:
“Excellentie, velen kennen en waarderen u als een oprecht mens in een ook vaak onoprechte omgeving, ook tijdens uw dienst in het Dekenaat (Vaticaan?). U hebt gediend als hooggeplaatst diplomaat, met name als apostolisch nuntius in de Verenigde Staten, als vertegenwoordiger van de Paus bij de plaatselijke Kerken. Het is ons een grote eer en genoegen om met u te spreken. Maar voordat wij overgaan tot de kern van de zaak en u vragen uw oordeel te geven over de politieke situatie in de wereld, in het bijzonder met betrekking tot de zogenaamde “Corona-crisis”, willen wij u vragen uw persoonlijke geschiedenis samen te vatten, zodat mensen die u nog niet kennen, weten wie u bent.”

Carlo Maria Viganò:
“Hartelijk dank. Allereerst wil ik u, procureur Reiner Füllmich en al uw medewerkers en collega’s, bedanken voor het instellen van de Corona-commissie en mijn waardering uitspreken en u bedanken voor de uitnodiging. Uw zoektocht naar de waarheid over de massaprocessen zal helpen het bewijs te verzamelen om de verantwoordelijken te vervolgen en te straffen. Dit is een belangrijke bijdrage tot de oprichting van een antiglobalistische alliantie, want de daders van deze pandemie zijn dezelfde mensen die vandaag de wereld in een totale oorlog en een permanente energiecrisis willen storten.

Ik denk niet dat ik veel hoef te zeggen over mijn zogenaamde carrière. Ik ben een katholieke aartsbisschop die verschillende functies in het Vaticaan heeft gehad, zowel in het staatssecretariaat van de Heilige Stoel als in de regering van Vaticaanstad en als apostolisch nuntius in Nigeria en tenslotte in de VS, in opdracht van paus Benedictus. Ik ben volkomen onbedoeld bekend geworden door het onthullen van een seksschandaal waarbij de voormalige Amerikaanse kardinaal McCarrick betrokken was en in andere, niet minder ernstige gevallen, waarbij hooggeplaatste leden van de hiërarchie betrokken waren. Als volgeling van de apostelen, kon ik hier niet over zwijgen. Gezien de pogingen om deze schandelijke feiten door de zogenaamde “Lavendelmaffia” in de doofpot te stoppen om Bergoglio (de burgernaam van paus Franciscus is Jorge Mario Bergoglio) te beschermen.”

Advocaat Dr. Reiner Füllmich:
“Dit zal een van de belangrijkste kwesties zijn die we in de nabije toekomst nader zullen moeten onderzoeken. Het is erg triest, maar zo is het nu eenmaal. We moeten de waarheid onder ogen zien.”

Advocaat Viviane Fischer:
“U hebt een indrukwekkend leven, maar als men uw naam opzoekt in de oude media, d.w.z. de mainstream media, vindt men lasterlijke artikelen waarin u er onder meer van wordt beschuldigd Kremlin-propaganda te verspreiden en verwarrende uitspraken te doen. Bij nader onderzoek blijkt dit helemaal niet het geval te zijn. Integendeel. U blijft trouw aan uw reputatie van een openhartig persoon, zelfs in een omgeving waar leugens de overhand hebben, al is dit in uw eigen nadeel. Waar zou u de cesuur in uw leven situeren waar deze deugd door de oude media is geherinterpreteerd als een smet, welke rode lijn hebt u overschreden, over welke kwestie is uw openheid een gevaar geworden voor de publieke presentatie?”

Carlo Maria Viganò:
“Valse beschuldigingen zijn een instrument dat gebruikt wordt door diegenen die een tegenstander willen uitschakelen die ze vrezen en die ze niet eerlijk kunnen bestrijden. In dit geval word ik als ongemakkelijk beschouwd door zowel de vertegenwoordigers van de “diepe kerk” als de Bergolische cabal, wier schandalen en doofpotaffaires ik sinds de zaak McCarrick aan het licht heb gebracht. En ik voel me even ongemakkelijk over de “Deep State”, die heeft gerekend op de medeplichtigheid van de Heilige Stoel in de gebeurtenissen van de afgelopen jaren, en ook over bijna het gehele episcopaat van de wereld. Deze dissonante stem van een bisschop, vooral wanneer hij zijn beschuldigingen op een goed onderbouwde manier formuleert, resp. gebaseerd op onweerlegbare feiten, dreigt het officiële verhaal over de vernieuwing van de Kerk onder het pontificaat (pauselijke ambtstermijn) in twijfel te trekken, net als de pandemische farce en de “massavaccinaties”, ook de recente Russisch-Oekraïense oorlog, crisis en dat de globalistische elite van de NAVO, de “Deep State” van de VS, de EU, het World Economic Forum, het hele media-apparaat, evenals het Vaticaan aan dezelfde kant staan. De interventie van Poetin in Oekraïne wordt gezien als een bedreiging voor de Nieuwe Wereldorde, die moet worden geneutraliseerd, zelfs ten koste van een wereldwijd conflict.

Als ik dus een zogenaamd breekpunt op kerkelijk gebied moet aanwijzen, dan heeft dat zeker te maken met mijn aanklacht tegen het netwerk van medeplichtigheid en schandalen van de corrupte geestelijken en de prelaten bij het opzettelijk en hardnekkig toedekken van de Bergoglio-schandalen. Op civiel gebied lijkt mij de rode lijn overschreden met mijn oproep aan de Kerk en de wereld, die ik twee jaar geleden publiceerde (2020) en waarin ik wees op de dreiging van de wereldwijde staatsgreep door de zogenaamde “gezondheidsnoodsituatie”.

De energie- en voedselnoodsituaties, evenals de oorlogsnoodsituatie, hebben altijd deel uitgemaakt van deze verontrustende scenario’s, die het WEF en de VN lang van tevoren zeer gedetailleerd hebben beschreven. Op een dag, niet al te ver weg, wanneer een rechtbank, naar ik hoop, deze misdadigers en medeplichtigen in de instellingen in bijna alle westerse landen zal veroordelen, zouden deze documenten het bewijs kunnen zijn van de voorbereiding van de grootste staatsgreep ooit.

Hetzelfde zal gebeuren in de kerkelijke sferen. En dit zal aantonen dat de leerstellige en morele afwijking van het 2e Vaticaans Concilie de noodzakelijke voorwaarden heeft geschapen voor de corruptie van de clerus en dus voor de gelijktijdige delegitimering van het gezag van de pastoors. En laten we niet vergeten dat de revolutionaire processen altijd gebaseerd zijn geweest op de ondeugden en zwakheden van hun vertegenwoordigers en deze zowel hebben uitgebuit om de staten te vernietigen als om de Kerk te verzwakken.”

Dr. Reiner Füllmich:
“Dit is zeer indrukwekkend en ik ben het voor honderd procent eens met deze beoordeling. De laatste vraag die we vandaag stellen, is dat de pandemiecrisis nu zijn derde jaar ingaat. Intussen hebben de oorlog in Oost-Europa en vooral de massale politieke en mediaoorlog de situatie nog verergerd. Hoe beoordeelt u deze ontwikkeling?”

Carlo Maria Viganò:
“Dit zal zeer uitgebreid zijn, want de vraag is zeer complex.”

1. Allereerst zou ik een fundamenteel punt willen verduidelijken. De Oekraïne-crisis werd opzettelijk uitgelokt door de “Deep State” om de wereld tot een Grote Reset te dwingen. In het bijzonder om de zogenaamde “technologische overgang” en de “groene wending” op gang te brengen. Het is de tweede fase van de mondialistische technocratische staatsgreep na de pandemische farce. De psychopandemie was de eerste fase van de aanval, gericht op het in handen krijgen van regeringen. In werkelijkheid proberen zij nu alleen de politieke macht te omzeilen, die tot nu toe als enige de bevelen uitvoerde.

Onder het voorwendsel van de pandemie zijn systemen van bevolkingscontrole ingevoerd, waaronder systemen voor de traceerbaarheid van burgers die met dit experimentele genserum zijn ingeënt. Onlangs nog zei de CEO van Pfizer, Albert Bourla, op het forum van Davos (WEF), en ik citeer: “Stel je een biologische chip voor die in een pil zit en die, wanneer hij wordt ingeslikt, in de maag terechtkomt en een signaal afgeeft. Stel je de toepassingen voor van het dwingen van mensen tot gehoorzaamheid. Wat er op dit gebied mogelijk is, is fascinerend.”

Albert Bourla zegt wat er gebeurt. Omdat we het hebben over bestaande technologieën, niet over fantasieprojecten. Het bestaan van grafeen en zelfassemblerende nanocircuits wordt nu zelfs toegegeven door degenen die het een jaar geleden nog als een samenzweringstheorie afwezen. De meerderheid van de bevolking in de landen van de 2030 agenda is gevaccineerd. Dit betekent dat zij genetisch gemodificeerd zijn op een zodanige wijze dat hun immuunsysteem onherstelbaar beschadigd is. Zou blijken dat samen met het genetisch serum, chips zijn ingeënt die in staat zijn de reacties en het gedrag van mensen te controleren en hen volgzaam te maken wanneer er onrust is of hen gewelddadig te maken om een voorwendsel te hebben voor militair ingrijpen?

We zijn de globale staatsgreep ver voorbij. Dit is de grootste en meest flagrante aanval op de mens, zijn vrijheden, geweten en menselijke wil. (nadruk hl)
Men kan zich goed voorstellen wat het risico is dat de WHO in geval van een pandemie – een pandemie die zij overigens zelf kunnen uitroepen – de volledige controle krijgt over het gezondheidssysteem, wanneer degenen die beslissen over de vaccinatiecampagnes en behandelingen, de inperkings- en afsluitingsmaatregelen, allemaal gefinancierd worden door de grote farmaceutische bedrijven en de “Bill & Melinda Gates Foundation”.

Ze theoretiseren over de eeuwige pandemie en eeuwige vaccinatieverbeteringen. Zelfs de resolutie waarover binnenkort in de WHO zal worden gestemd, en die althans voorlopig is afgewend, gaat in de richting van totale controle door deze globalistische syndicaten. Wij moeten dus niet verbaasd zijn als de WHO een jammerlijke poging doet om de bijwerkingen van dit experimentele genserum te verdoezelen, maar wel alarm slaat over deze zogenaamde “apenpokken”. De symptomatologie van deze monkeypox is vergelijkbaar met sommige bijwerkingen van de mRNA-vaccins. Zowel de WHO als het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), dat voor 75% wordt gefinancierd door BigPharma, hebben aangetoond dat zij een flagrant belangenconflict hebben en volledig afhankelijk zijn van de farmaceutische industrie.

Wat de Russisch-Oekraïense crisis betreft, wat een vredesmissie had moeten zijn om een einde te maken aan de etnische vervolging van de Russische minderheid, die wordt vervolgd door neonazi-extremisten, is doelbewust veranderd in een verwijtbare oorlog. De herhaalde oproepen van Poetin aan de internationale gemeenschap om het Protocol van Minsk te eerbiedigen, zijn aan dovemansoren gericht. En waarom? Om de eenvoudige reden: omdat het een uitgelezen kans was. In de eerste plaats was het een gelegenheid om kunstmatig een wereldenergiecrisis te veroorzaken om de overschakeling op alternatieve energiebronnen te forceren, met alle mogelijkheden om geld te verdienen van dien. Hoe zouden anders, zonder crisis, de gas- en olieprijzen zodanig kunnen worden verhoogd en gerechtvaardigd dat bedrijven en particulieren worden gedwongen tot de zogenaamde “Ecologische Overgang” die niemand ooit heeft gewild en die hun wordt opgedrongen door elitaire bureaucraten.

2. De tweede reden is dat de Russisch-Oekraïense crisis een goede gelegenheid is om op een gecontroleerde en meedogenloze manierondernemingen te vernietigen die als nutteloos of schadelijk voor de wereldeconomie van de multinationals worden beschouwd: miljoenen ambachtelijke bedrijven, kleine bedrijven die de landen van Europa bijzonder maken, vooral die welke gedwongen zijn te sluiten vanwege de lockdowns, de psychedelische verordeningen, alsmede de stijging van de gas- en olieprijzen veroorzaakt door de criminele speculatie zonder dat Rusland een cent meer neemt. Dit alles is tot stand gebracht door de Europese Unie in opdracht van de NAVO, door middel van sancties die zijn afgewenteld op degenen die ze hebben opgelegd.

Het wegvagen van de traditionele economie is niet het resultaat van een onverwacht conflict, maar het is de doelbewuste, misdadige uitvoering van een plan door een wereldwijde maffia, waarmee de traditionele maffia een welwillende vereniging is vergeleken.

De voordelen van deze subversieve operaties komen ten goede aan de multinationale ondernemingen die bedrijven en onroerend goed kunnen opkopen tegen faillissementsprijzen, en ook aan de financiële instellingen die profiteren van woekerleningen van miljoenen nieuwe armen. Ook hier worden de ideologische en duivelse doelstellingen van deze heersende elite gesteund door de medeplichtigheid van zakenmagnaten die alleen maar uit zijn op winst.
Met de oorlog hebben de oorlogsindustrie en de niet minder bloeiende IT- en huurlingenindustrie de gelegenheid gekregen lucratieve deals te sluiten waarmee zij de politici die voor de levering van wapens en voertuigen aan Oekraïne hebben gestemd, rijkelijk kunnen belonen.

3. Ten derde is de Russisch-Oekraïense oorlog een gelegenheid om de schandalen rond Hunter Biden te verdoezelen, die met het bedrijf Metabiotica betrokken was bij de financiering van biolaboratoria waar bacteriologische massavernietigingswapens werden geproduceerd. De reden voor de (Russische) belegering van de staalfabriek in de Azov-vallei was de noodzaak (van Oekraïense zijde) om zowel de leden van de buitenlandse NAVO-troepen en de neonazi’s van de Azov- en Pravy-regimenten te verbergen als de door internationale verdragen verboden biolaboratoria waar experimenten op de plaatselijke bevolking zouden worden uitgevoerd. Daarom was de belegering nodig. (De volgende zin is onvolledig of niet doorslaggevend wegens tekortkomingen in de vertaling – van 3: 11: 57): De Russisch-Oekraïense crisis is een gelegenheid om het psychedelische verhaal aan de kaak te stellen dat, ondanks de medeplichtigheid van de mainstream, niet heeft kunnen verhinderen dat de waarheid uitlekte en zich geleidelijk verspreidde onder steeds grotere delen van de publieke opinie.

De crisis in Oekraïne was bedoeld als een zeer geraffineerde massa-afleidingsmanoeuvre om te voorkomen dat het steeds oncontroleerbaarder wordende nieuws over de dodelijke bijwerkingen van het experimentele serum en de desastreuze gevolgen van de door de staten afgekondigde maatregelen tijdens de pandemische noodtoestand het publiek zou bereiken. De vervalsing van de gegevens is nu duidelijk. Het opzettelijk verdoezelen van de resultaten van de eerste studiefase wordt nu zelfs door de farmaceutische producenten zelf toegegeven. Het besef van de nutteloosheid van de maskers en de afsluitingen is door verschillende studies bewezen. De schade aan de psyche van de bevolking, vooral van kinderen en bejaarden, is niet te overzien, evenmin als de schade die aan schoolkinderen wordt toegebracht door afstandsonderwijs. Ervoor zorgen dat mensen niet beseffen wat hen is aangedaan, is wat deze misdadigers doen. Deze misdadigers die net zo verantwoordelijk zijn voor de pandemie als voor de Russisch-Oekraïense crisis.

Als we kijken naar het script hierachter, deze globalistische elite, zien we dat er naast het pandemie-scenario andere, niet minder verontrustende scenario’s zijn die we sinds vorig jaar in de media voorgeschoteld hebben gekregen. De energiecrisis, die geen ongelukkig gevolg is van een onvoorzien conflict in Oekraïne, maar die wordt gebruikt als middel om enerzijds deze “groene economie” op te leggen, ingegeven door een niet-bestaande klimaatnoodsituatie, en anderzijds nationale economieën kapot te maken, door bedrijven failliet te laten gaan ten voordele van multinationals, wat leidt tot werkloosheid en onderbetaalde arbeid, en door staten in de schulden te drijven door hen hun monetaire soevereiniteit te ontnemen, of hen op zijn minst in een permanent tekort te storten.

De voedselnood staat ook in het script geschreven door Klaus Schwab (?). Het begon voor bepaalde producten in de VS en Europa en meer in het algemeen voor granen en graan in vele landen in Afrika en Azië. We vernemen terloops dat Bill Gates de grootste landeigenaar is in de VS, terwijl er momenteel een tekort is aan granen en landbouwproducten, en Bill Gates op zijn beurt een start-up bedrijf runt dat kunstmelk produceert, terwijl er een tekort is aan poedermelk voor baby’s in de VS. En laten we niet vergeten dat de multinationale agro-industrie erin slaagt het gebruik van hun steriele zaden, die elk jaar nieuw moeten worden gekocht, op te leggen en dat traditionele zaden worden verboden, waardoor arme landen zich zouden kunnen bevrijden van hun afhankelijkheid.

Degenen die deze crises hebben georkestreerd, zijn daar al mee begonnen met de privatisering van staatsbedrijven in de 1990s… – Zij hebben ervoor gezorgd dat voor deze doeleinden mensen (bepaalde personen) worden benoemd in de top van instellingen, regeringen, besturen, centrale banken en grote bedrijven met strategische activa, in de media en in de belangrijkste religies van de wereld…, – laten we eens kijken naar de premiers van de grote Europese landen, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Zij zijn allen afkomstig uit het “Young Global Leaders for Tomorrow” programma.

En het feit dat zij aan het hoofd staan van deze naties, de VN en de Wereldbank zou het meer dan duidelijk moeten maken dat zij allen worden aangeklaagd wegens landverraad en subversie. Zij die gezworen hebben de wetten te handhaven in het belang van hun eigen naties plegen hier meineed, op het moment dat zij geen verantwoording verschuldigd zijn aan de burgers maar aan gezichtsloze technocraten die niemand heeft gekozen.

Het is erg gemakkelijk om dit af te doen als een samenzweringstheorie. Maar deze afwijzing houdt niet veel langer stand, evenmin als de beschuldiging van collaboratie aan het adres van eenieder die zijn verbazing uitspreekt over de Russisch-Oekraïense crisis en de wijze waarop deze op internationaal niveau wordt aangepakt. Zij die niet willen begrijpen wat er aan de hand is omdat zij bang zijn voor wat zij zouden kunnen ontdekken, zij ontkennen koppig dat er een script en een regisseur zijn, dat er acteurs en figuranten zijn, dat er decors en kostuums zijn. Maar kunnen we werkelijk geloven dat de rijkste en machtigste mensen ter wereld bereid zouden zijn een dergelijke aanval op de mensheid uit te voeren, enkel en alleen om hun waanzinnige globalistische droom te verwezenlijken in een enorme uitgave van energie en middelen, zonder alles tot in detail te plannen en het aan het toeval over te laten? Als mensen die een huis willen kopen, of een bedrijf willen beginnen, dat heel zorgvuldig plannen, waarom zou het dan een samenzwering zijn dat deze uitgave van energie door de elite om te liegen en te bedriegen mogelijk is.

Ik zou hierop willen reageren met een analogie, als u mij toestaat: Ik zou zeggen dat onze houding ten opzichte van de huidige feiten lijkt op iemand die een legpuzzel van duizenden stukjes in elkaar probeert te zetten zonder te weten hoe het plaatje eruitziet dat hij in elkaar probeert te zetten.
Degenen die deze mondiale legpuzzel aan het leggen zijn, doen dat juist om het plaatje te vertroebelen van wat zij proberen te bereiken. Maar iedereen die het hele plaatje ziet, of zelfs maar een deel ervan, ziet hoe de verschillende stukjes in elkaar passen. En wie het hele plaatje heeft gezien, weet ook hoe het stilzwijgen en de berusting van de machthebbers en zelfs van de oppositiepartijen te begrijpen is, hoe de medeplichtigheid te begrijpen is van artsen en verplegers die betrokken waren bij de misdaden, in de ziekenhuizen, de medeplichtigheid van bisschoppen en priesters die zelfs zo ver gingen dat zij de ongevaccineerden de sacramenten onthielden.
Wanneer grote stukken van deze puzzel duidelijk zichtbaar worden – en dat is precies wat er nu gebeurt – dan zal het steeds gemakkelijker worden om de resterende stukken van de puzzel uit te zoeken. En dan zullen Klaus Schwab, George Soros, Bill Gates en alle andere samenzweerders moeten vluchten, al was het maar om niet gelyncht te worden.

BEDANKT ZOVEEL.”

—————

Het verhoor van Carlo Maria Viganò wordt volgende week voortgezet, op de 107. Session) zal worden voortgezet.

—————

Artikel ook beschikbaar om te beluisteren –
Spreker: Nikolas Gerdell: