Oekraïne: Wat komt hierna?

oekraine:-wat-komt-hierna?

10-06-22 12: 55: 00,

Ongetwijfeld leven wij, zoals een Chinese filosoof zou zeggen, in “interessante tijden”, d.w.z. tijden van grote verandering voor de gehele mensheid.

Existentialistische filosofen als Sartre en Camus zouden verbaasd zijn te zien hoe zich vandaag in de media allusies (althans in naam) opstapelen op de denkstroom die zij bijna 80 jaar geleden hebben bedacht.

Steeds meer staten en naties beweren dat zij “existentieel” bedreigd worden, en dat is geen wonder, want alles staat op het spel voor Rusland, alles staat op het spel voor het Westen, en alles staat ook op het spel voor de wereld.

In deze tekst zullen wij proberen verder te gaan dan het onmiddellijke en een blik te werpen op wat er zou komen na deze grote botsing tussen de Verenigde Staten en Rusland-China. We zullen proberen een antwoord te geven op de vraag hoe de nieuwe post-westerse multipolaire orde eruit zal zien.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: