RubikonNews:ㅤVijand van de vredesbeweging

rubikonnews:ㅤvijand-van-de-vredesbeweging

10-06-22 01: 00: 00,

Guérot werd vervolgens zo consequent uitgescholden, onderbroken en als een marginale figuur neergezet dat men zich moet afvragen waarom zij überhaupt was uitgenodigd. Het is al lang duidelijk dat elke toespraak die verwijst naar het “begrijpen” van dit conflict wordt bestreden.

Omdat “willen begrijpen” al verdacht is. Er valt hier niets te begrijpen, alleen te doen. Het gaat tenslotte om de overwinning op Rusland.

Een standpunt zoals dat van de Chicago politicoloog John Mearsheimer in de “Economist“, dat het Westen mogelijk medeschuldig is aan dit conflict, mag in ons land geen plaats hebben en wordt tot intellectueel verboden gebied verklaard.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: